Forrige Neste

Teambuilding

Gruppepris


Gruppepris for teambuilding med klatring hos oss i Høyt og Lavt Valsøya er 7000,- for en gruppe med inntil 12 personer. Pris per person ut over 12 personer er 550,- per person.

Varighet på klatring med teambuilding er 4 timer.

Tidspunkt


Tidspunkt for et slikt arrangement avtales i hvert enkelt tilfelle.

Om teambuilding i klatreparken på Valsøya


Opplevelser er absolutt best når de deles! La dine medarbeidere få oppleve utfordring og mestring sammen i klatreparken på Valsøya. Klatreløypene byr på aktiviteter og utfordringer for alle ferdighetsnivåer. Vi har 8 løyper i ulike vanskelighetsgrader med alt fra enkle hindre 1-2 meter over bakken til spreke utfordringer høyt oppe i tretoppene. I tillegg har vi tre lengre zip-linere som går over campingplass, restauranten og fjorden. Videre kan du utfordre deg selv med å hoppe ut fra en 21,5 meter høye Quick-flight. Løypene består av mange spennende hindre og zip-linere som er bygget naturlig inn i terrenget. Passer for alle.

I tillegg til klatringen byr vi på muligheter for å løse ulike oppgaver sammen, som gruppe. Disse oppgavene finner sted i løypene og på bakken. Dere deles inn i grupper som løser disse ulike oppgavene sammen. Dere vil bli guidet trygt gjennom disse oppgavene av instruktører i klatreparken.

Du kan teste dine egne grenser og alle vil oppleve mestring.

En aktivitetsdag i klatreparken på Valsøya passer for alle.