Forrige Neste

Grupper

Gruppepris


Å klatre som en gruppe i klatreparken er veldig gøy. Klatretiden er 3 timer.
Pris per person når dere er en gruppe er; 395,-

Disse prisene gjelder på dagtid. På ettermiddags-/kveldstid har vi en minstepris på kr 5.500,- for inntil 12 personer, deretter kr 420,- fra og med person 13. Ta kontakt for tilbud på grupper på epost@valsoya.no

Tidspunkt for gruppeklatring


En dag med gjengen hos oss på Valsøya


En dag med gjengen på Valsøya, enten dere er en privat gruppe eller dere er en bedrift, vi kan love glede, mestring og utfordringer for alle.

Dere møter i resepsjonen til Høyt og Lavt Valsøya for påkledning av utstyr før dere får en felles opplæring med en av våre dyktige instruktører. Så får dere boltre dere i spennende hindre mellom trærne og luftige zip-liner sammen. Her kan alle utfordre seg på sitt nivå, både høyt og lavt. De som ikke ønsker å klatre kan gå på bakken og nyte våre fine skogsområder. Vi har flere fine sitteplasser i skogen hvor dere kan nyte en pust i bakken mellom aktivitetene. Og kanskje dere avslutter med et hopp fra Quick-flighten og en tur med en av de lange zip-linene, både over hele campingplassen og over fjorden.

Skulle dere ha behov for deilig mat og drikke etter klatringen, kan dere spise i restauranten i Saltrøfjøset på Valsøytunet. Ta kontakt på Epost for meny og bestilling.

Denne pakken inneholder kun klatring i våre løyper. Dersom man ønsker teambuildingsaktiviteter/lagoppgaver og mat, kan man booke Teambuilding.

Gjelder ved forhåndsbestilling for minimum 10 personer. For bestilling utenom ordinære åpningstider er min. antall 12 personer.

Ta kontakt på epost for bestilling.

PRAKTISK INFO – Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss.