Klatring og teambuilding for alle

Sist oppdatert: juli 31, 2023

Kombinasjonen av klatring og teambuilding hever garantert stemningen! Her kan dere løse spennende utfordringer sammen – både høyt & lavt! Med naturen som møterom får dere også frisk luft og inspirerende omgivelser inkludert i opplevelsen. Gjør dere klare for en skikkelig boost! 

Teambuilding hos Høyt & Lavt Bergen

Hva legger vi i teambuilding? 

For oss handler teambuilding om å skape glede og styrke samarbeid, kommunikasjon og tilliten til alle i teamet. For å få til dette gjør vi det vi er gode på, og blander fellesoppgaver, sjansen til å lære noe nytt og en god dose moro sammen med klatring for litt ekstra kribling i magen!

Skreddersydd klatring og teambuilding for bedrifter

Dere bestemmer hvordan dagen skal bli! Vi har et utvalg teambuildingsaktiviteter som dere kan velge mellom – dere kan til og med blande og mikse aktivitetene akkurat som dere vil.

Ønsker dere litt faglig input i tillegg til moroa? Null stress! Vi tilpasser programmet så det passer deres behov. Trenger dere å senke skuldrene og bare leke litt blant tretoppene? Det er også mulig å droppe det faglige og ta en aktiv pause hvor dere bytter ut arbeidstøyet med klatresele. 

Høyt & Lavt teambuilding tilbyr: 

Grupperabatt (over 20 personer)

Klatring for alle aldre og nivåer

Skreddersydde teambuildingsaktiviteter

Mat og utleie av lokaler til firmafester

Klatring og teambuilding for alle

Våre teambuildingsaktiviteter utfordrer dere til å tenke strategisk, finne kreative løsninger, ta modige valg og ikke minst – stole på hverandre.

I Teamwork blir dere bedre kjent med egne og andres kommunikasjonsstiler og samarbeidsevner gjennom kartlegging og praktiske oppgaver ute i klatreparken. 

Teamchallenge tar høyde for at noen liker seg best på bakkenivå. Her spilles det opp til konkurranse mellom to lag, hvor bakkelagets innsats er like viktig som tretopplagets klatreferdigheter. Her kan alle delta og bidra!

Og dere får også muligheten til å oppdage klatreparkens skjulte skatter. Velger dere høydepunkter med guide, blir dere ekstra godt kjent med parkens ulike klatrelementer. Hvis dere er klare for enda mer action, utfordrer vi dere gjerne på noen høytsvevende elementer som Madam Felle- Spranget og lange ziplines! 

5 grunner til å velge teambuilding

1. «Hvem skal gå først?» 

Klatring og teambuilding lar dere prøve dere som ledere og følgere på en humoristisk måte. Her finner dere ut hvem som tar styringen, og hvem som gir den ultimate støtten. Den stille kollegaen deres kan vise seg å være den ultimate klatrekongen eller klatredronningen!.

2.  «Jeg synes dette er skummelt» 

Hjelp hverandre opp og ned i klatreløypene for å bygge tillit. Når dere stoler på hverandre, er det ingenting dere ikke kan oppnå.

3. «Dette er like trygt som banken!» 

Klatring krever klar kommunikasjon. Her finner dere fellesspråket som løfter samarbeidet,

4. «Hvordan kommer jeg meg bort dit?» 

Klatring byr på utfordringer, og dere må dere knekke koder og overvinne hindringer sammen. 

5. «Du er rå!» 

Når dere heier hverandre frem og bryter grenser, kjenner dere også mestring. Seiersfølelsen tar dere med tilbake på jobben – og plutselig blir selv de kjipe mandagsmøtene en lek!

Teambuilding og utendørs klatring

Hvorfor holde det neste seminaret eller teambuilding-arrangementet innendørs, når dere kan få en helt unik opplevelse hos Høyt & Lavt Bergen? Bryt ut av de vanlige jobbrutinene og ta med gjengen på en actionfylt arbeidsdag hvor dere oppdager skjulte superkrefter i teamet med klatring og teambuilding!  

Bestill gruppebilletter

Og forresten, vi digger bildene deres! 

Del opplevelsene på Instagram ved å tagge oss med @hoytoglavtklatreparker eller bruk hashtaggene #hoytoglavtklatreparker, #skapenyeminnersammen og #klatringforalle.

La oss lage en knallbra dag sammen!