Forrige Neste

Teamwork

Lær mer om hvordan vi kommuniserer med testen Diversity Icebreaker og praktiske oppgaver i klatreparken. Dette er en uhøytidelig, lærerik og morsom måte å lære om dere selv og teamet.

Billetter


Åpningstider


Varighet: inntil 4 timer (avhenger av gruppestørrelse).

Teamwork


Vi bruker den anerkjente testen Diversity Icebreaker og fletter resultatene fra den inn i praktiske oppgaver.

Hva er Diversity Icebreaker?

Diversity Icebreaker (DI) er plattformen for å utvikle et enkelt felles språk og for å utforske forskjeller i teamet på en lystbetont måte. På arbeidsplassen vil vi måtte samarbeide med mange ulike personer. En kreativ person vil kanskje jobbe litt annerledes enn en praktisk person. Selv om de er forskjellige må de allikevel jobbe sammen. Det er dette vi liker å løfte frem – hvordan samarbeide godt og hvordan kan vi kommunisere bedre sammen utifra ulike perspektiv.

Se Bjørn Z. Ekelund fortelle mer om DI

Resultatene fra testen tar vi med oss ut i morsomme aktiviteter som vi holder i klatreparken.

DI er et anerkjent verktøy og er godkjent av DNV

Aktiviteter på området til klatreparken

Med utgangspunkt i resultatene fra DI testen tar vi med oss dette ut i praktiske oppgaver og deler inn i lag. Nå skal vi se hvordan teamet løser ulike samarbeidsoppgaver i praksis. Vi legger gjerne tilrette for kun oppgaver på bakken, men liker godt å legge inn elementer fra klatreparken vår. Vi har gode erfaringer med å legge inn noen øvelser med innslag av både lave og høye klatreløyper.

Alle aktiviteteter hos oss følger smittevernreglene og vi legger ikke opp til oppgaver som krever nærkontakt.

Skreddersøm


Vi tilpasser til din bedrift. Instruktøren som møter dere den aktuelle dagen vil ta kontakt med dere uken før dere kommer til oss. Dette gir både dere og oss en gyllen mulighet til å tilpasse opplegget til akkurat din gruppe.

Vi kan legge til rette for at alle aktiviteter er på bakken eller at vi bruker litt av klatreparken vår for de som vil få litt luftige opplevelser. Kom gjerne med ønsker til oss, så vi kan legge mest mulig tilrette for ditt team.

Matservering


En aktiv dag hos oss får fart på matlysten. Vi serverer dere gjerne deilig mat i trivelige lokaler hos oss. Kontakt oss for bestilling av mat fra menyen vår.

Viktig informasjon


Adgang til klatreløypene er ikke tillatt for personer som:

  • veier mer enn 120 kg
  • er gravide
  • er påvirket av alkohol eller andre rusmidler

Alle som skal klatre må delta på opplæring i klatreparken og sette seg inn i og følge klatreparkens regler.

Det er gratis å være i klatreparken for de som ikke skal klatre.

Praktisk info for grupper


Billetter