Forrige Neste

Familiedag & Kundedag

Ta med deg samarbeidspartnere, kunder eller dine ansattes familier på en aktiv dag i tretoppene. Klatreparken gir dere utfordringer for alle med zipliner og klatreløyper for alle.

Billetter


Åpningstider


Familiedag i klatreparken


Den perfekte aktiviteten, langt fra alt stress og mas. Ta med deg hele familien, samarbeidspartnere eller kollegaer og opplev en aktiv og morsom dag, full av spenning og mestring for både barn, voksne og besteforeldre.

En dag i klatreparken i Bergen gir dere aktiviteter og utfordringer for alle ferdighetsnivåer. Hos oss er det Klatreløyper med forskjellig vanskelighetsnivå – alt fra enkle hinder 1 meter over bakken til spreke utfordringer 20 meter oppe i tretoppene. Løypene består av mange spennende hinder og zipliner som er bygget naturlig inn i terrenget. En aktivitetsdag i klatreparken i Bergen gir opplevelser dere aldri glemmer!

Matservering


En aktiv dag hos oss får fart på matlysten. Kontakt oss for bestilling av mat fra menyen vår. Vi har trivelige lokaler hvor dere kan nyte måltidet. Er det fint vær rigger vi til utendørs for dere.

Viktig informasjon


Adgang til klatreløypene er ikke tillatt for personer som:

  • veier mer enn 120 kg
  • er gravide
  • er påvirket av alkohol eller andre rusmidler

Alle som skal klatre må delta på opplæring i klatreparken og sette seg inn i og følge klatreparkens regler.

Det er gratis å være i klatreparken for de som ikke skal klatre.

Praktisk info for grupper


Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss finner du her.

Billetter