Close

Opplev en spennende verden fra tretoppene!

Lørdag, 26. mai 2018 åpnet vi Nordmøres første klatrepark med ziplines, Quick-Jump og mange løyper i trærne for både store og små. Her kan du oppleve et miljø for aktiv fritid, uansett alder, i et organisert og sikkert miljø. Vi har det beste innen sikkerhetssystem, continuous lifeline, som gjør at du er sikret hele veien. Beliggenheten er unik, og du kan nyte en fantastisk utsikt over både fjord og fjell fra parken vår. Velkommen!

Kjøp billett

Åpningstider

Åpningstidene varierer i løpet av sesongen. Detaljer for datoer og tidspunkt finner du her.

Til Åpningstider

Priser & Billetter

Vær sikret plass i klatreparken ved å kjøpe på nett. Må gjøres dagen før ankomst i parken.

Til priser/billetter

Praktisk info

Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket.

Til praktisk info

For skoler

Ta med skoleklassen på en spennende opplevelse og skap felles minner for livet. Her får hele klassen boltret og svingt seg rundt i trærne. Klatring i trærne kan kombineres med kajakk, padlebrett, roing med Halsabrura (en kirkebåt med sju par årer), overnatting i lavvo eller telt på Engholmen og bespisning ved bålpanna eller i vertshuset.

Se priser

Bedrifter

Ta med kollegene dine til Valsøya og få minnerike opplevelser sammen. Konferanse, kick-off eller sommerfest kan kombineres med klatring i trærne, rib-tur i havgapet, kajakk eller padlebrett på fjorden, roing med Halsabrura (en kirkebåt med sju par årer), yoga, overnatting i lavvo eller telt på Engholmen og bespisning ved bålpanna eller i vertshuset m.m. Her ligger det til rette for teambuilding. Vi tar imot grupper på forespørsel, også utenom ordinær åpningstid. Vi skreddersyr gjerne opplegg for bedrifter, seminar, vennegjenger, utdrikningslag osv.

Kontakt oss

Gi bort en unik, uforglemmelig opplevelse!

Gi bort en unik, uforglemmelig opplevelse! En dag i klatreparken passer for de aller fleste, enten det er mor, bror, en venn eller en god kollega. Et besøk hos oss blir garantert en suksess!

Nyheter & tilbud

Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev med informasjon om tilbud og nyheter hos Høyt & Lavt.

Takk!