Close

VI SEES I SESONGEN 2020!

Klatrepark i unike omgivelser med overnatting, badeplass og turstier på samme sted! Nyt fantastisk utsikt over fjell og sjø fra våre løyper, quick-jump og zip-liner. Opplev en spennende verden fra tretoppene!

Kjøp billett
hl-icon-time-bw-pos

Åpningstider

Åpningstidene varierer i løpet av sesongen. Detaljer for datoer og tidspunkt finner du her.

Til Åpningstider
hl-icon-ticket-bw-pos

Priser & Billetter

Vær sikret plass i klatreparken ved å kjøpe på nett. Må gjøres før kl. 10.00 ankomstdag i parken.

Til priser/billetter
hl-icon-info-bw-pos

Praktisk info

Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket.

Til praktisk info
hl-symbol-skoleklasser-rgb-neg

For skoler

Ta med skoleklassen på en spennende opplevelse og skap felles minner for livet. Her får hele klassen boltret og svingt seg rundt i trærne. Klatring i trærne kan kombineres med kajakk, padlebrett, roing med Halsabrura (en kirkebåt med sju par årer), overnatting i lavvo eller telt på Engholmen og bespisning ved bålpanna eller i vertshuset.

Se priser
hl-symbol-group_adventure-rgb-neg

Bedrifter

Ta med kollegene dine til Valsøya og få minnerike opplevelser sammen. Konferanse, kick-off eller sommerfest kan kombineres med klatring i trærne, rib-tur i havgapet, kajakk eller padlebrett på fjorden, roing med Halsabrura (en kirkebåt med sju par årer), yoga, overnatting i lavvo eller telt på Engholmen og bespisning ved bålpanna eller i vertshuset m.m. Her ligger det til rette for teambuilding. Vi tar imot grupper på forespørsel, også utenom ordinær åpningstid. Vi skreddersyr gjerne opplegg for bedrifter, seminar, vennegjenger, utdrikningslag osv.

Kontakt oss
hl-symbol-gavekort-rgb-pos

Gi bort en unik, uforglemmelig opplevelse!

Gi bort en unik, uforglemmelig opplevelse! En dag i klatreparken passer for de aller fleste, enten det er mor, bror, en venn eller en god kollega. Et besøk hos oss blir garantert en suksess!

hl-symbol-newsletter-rgb-neg

Nyheter & tilbud

Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev med informasjon om tilbud og nyheter hos Høyt & Lavt.

Takk!