Forrige Neste

Teambuilding nær Gardermoen og Oslo

Teambuilding nær Gardermoen og Oslo


Er du på jakt etter teambuilding på Gardermoen? Ikke så lang fra Oslo Gardermoen Airport finner du landets nest største Høyt & Lavt park. Høyt & Lavt Lillestrøm tilbyr teambuilding for grupper fra området omkring Gardermoen og Oslo som ønsker aktiviteter – gjerne i kombinasjon med konferanse.

Finn ut mer – Kontakt oss!

Hva er teambuilding hos Høyt & Lavt?

Vi mener at teambuilding skal være noe som tilfører noe mer enn det man oppnår på kontoret eller andre steder man jobber sammen. Hos oss vil alle oppleve en form for mestring, være litt utenfor komfortsonen, man må stole på hverandre, le sammen og rett og slett se hverandre på nye måter. Vi kan også tilføre ekstra kunnskap om hvordan vi mennesker er og oppfører oss forskjellig med enkle verktøy dersom dere ønsker det.

 

Hvem passer teambuilding for?

Vi har et stort utvalg teambuilding aktiviteter som vi tilpasser med hensyn til tidsbruk og vanskelighetsgrad. Passer også fint iht. gjeldende smittevernregler. Vi har dyktige instruktører som ser hvert menneske og tilpasser opplegget slik at alle får en bra opplevelse.

Har dere konferanse og har ikke satt av så mye tid til teambuilding? Vi legger opp aktiviteter som passer den tiden dere har til rådighet. Vi anbefaler likevel at man setter av tre timer til aktiviteter hos Høyt & Lavt Lillestrøm dersom dere vil opp mellom tretoppene.

 

Aktiviteter


Femkamp eller aktivitetsløyper?

Det enkle er ofte det beste. Ble med på morsomme aktiviteter som du kanskje har sett på Mesternes Mester og 71 grader nord. Hvis dere ønsker kan vi dele inn i lag og konkurrere mot hverandre. Her er noen av aktivitetene:

  • Øksekast
  • Blindebukk
  • Balanseøvelser
  • Teamwork
  • …og mye annet gøy
  • Klatrepark (Norges nest største)
  • Kombinasjon av femkamp og aktivitetsløyper
  • Natursti
  • Tur med matpakke
  • Quiz

Mat, garderobe og møterom


 

Ønsker dere matservering?

Vi har svært dyktige kokker på vår konferansegård Smakfulle Rom som ligger ved innkjøringen til klatreparken. Her kan dere få et 5-retters gourmetmåltid eller en enklere 2-retter hvis ønskelig. Vi lager også grillbuffet, gryte og tapas som påasser bedre til serving i lavvo, kafé eller grillhytte.

 

Møterom

Her har vi flere muligheter. I kafeen vår i parken tar vi imot grupper opp til 30 personer. Vi har også vår egen konferansegård, Smakfulle Rom som ligger kun et steinkast unna. Velg om dere bare trenger en kort samling eller om dere ønsker ordinær møteromspakke med pausemat, lunsj og/ eller 4-retters middag.

Vi kan blant annet friste med godt ventilasjonsanlegg, lyse møterom med dagsly og gratis parkering.

 

Garderobeanlegg

På konferansegården har vi flotte garderober med badstue dersom dere ønsker å kombinere aktiviteter med bevertning hos Smakfulle Rom.

Kontakt oss i dag


 

E-post: lillestrom@hoytlavt.no

Telefon: 404 84 752

Adresse: Asakveien 115, 1923 Sørum

Avstand fra Gardermoen og Oslo

Det tar ca. 17 min med bil fra Oslo Gardermoen Airport og ca. 25 minutter fra Oslo sentrum. Har dere behov for transport til oss kan vi være behjelpelig med å skaffe dette.

PS. Vi er sertifisert Miljøfyrtårn og tenker bærekraft på våre produkter.

Bli med på teambuilding hos Høyt & Lavt dersom du ønsker dette i nærhet av Oslo eller Gardermoen!