Spørsmål & Svar

Her finner du en oversikt over ofte stilte spørsmål med svar.

Åpningstidene i parken varierer iløpet av året. Oppdaterte åpningstider finner du her.

Alle som er over 80 cm får lov å klatre i parken vår. Vi anbefaler at en voksen klatrer sammen med de minste.

Barn under 6 år må følges i løypene av ansvarlig voksen i grønne løyper.
Barn under 10 år må følges i løypene av voksen i blå og røde løyper.

Vi anbefaler min 1 voksen per 4 barn. Vi kan dessverre ikke gi barn uten følge av ansvarlig voksen tilgang til de «høye løypene» i parken.

Alle som skal benytte klatreparken må gjennomføre et obligatorisk sikkerhetskurs med instruktør. Kurset må gjennomføres minst en gang per sesong. På dager med stor pågang må det dessverre påregnes noe ventetid i sikkerhetsopplæringen. Følg instruktørens beskjeder nøye for å minske ventetiden.

Parken har dessverre ikke ubegrenset kapasitet. Vi har et maks antall seler som vi deler ut. Når dette antallet er nådd, kommer det ikke inn flere før noen leverer tilbake selen. Dette er for at det ikke skal bli for fullt i parken.

Vi har gratis parkering. Parkeringen til klatreparken er ved Trøymshallen og Biblioteket som ligger 100-200 meter østover for klatreparken. Øvrig parkering i Hemsedal sentrum har maks 2 timer parkering.

Vi aksepterer de fleste betalingskort. Grupper kan få ettersendt faktura for sitt besøk (må avtales på forhånd).

Vi selger is og drikke i parken vår. Ta gjerne med mat og drikke om du ønsker det.

Matbutikk og mange hyggelige cafeer finner du i Hemsedal Sentrum som ligger 200 meter fra klatreparken.

Nei. De som ikke skal delta på aktiviteter/klatring i parken, trenger ikke å kjøpe billett eller reservere plass. Vi har et flott turområde og etablert stinettverk hvor du kan oppleve parken fra bakkenivå.

Ja, det er lov.

Vi har også noen sittebenker rund omkring i parken.

Hunder er tillatt i parken. Ha med pose og hold alltid hunden i bånd.

Parken har anledning til å ta i mot og tilrettelegge aktiviteter for gjester med funksjonsnedsettelser og andre spesielle behov. Dette bør avtales på forhånd. For spørsmål og kontakt hemsedal@hoytlavt.no eller tlf +47 400 01 044.

Ja, vi tar i mot ledsagerbevis. For å bestille billett med ledsagerbevis legger man inn koden: LEDSAGER der hvor det står «Legg til kampanjekode» ved kjøp av billett. Ledsagerbevis må fremlegges ved ankomst.

Parken holder åpent uansett vær i sesongen. Ved torden og/eller kraftig vind kan hele eller deler av parken måtte stenges til været løyer. Uforutsett driftstans medfører ikke rett til refusjon av billettpenger.

All relevant informasjon om parken, lokalisering osv finner du på nettsidene våre. Skulle du allikevel ha behov for å kontakte oss – send en e-post til hemsedal@hoytlavt.no. Vi kan også nåes på +47 400 01 044.

(her er det dessverre stor pågang i sesong).

Klatreparken vår passer for alle aldersgrupper! Gjestene våre er alt fra de minstemann på 2 år til bestefar på 80 år. Man må minst være 80 cm.

Etter endt klatredag er både 5 åringen, 13 åringne, 20 åringen og 45 åringen like førnøyde!

Vi har fem ulike løyper med ulike vanskelighetsnivå og høydekrav. Noen løyper går lavt og noen går høyt. Vi har også et 12 meter høyt klatretårn med klatrevegg og «Skogshornfallet»…

Klatreløypene våre ligger på en øy. For å komme seg over dit kan du kjøre zip-line over elva fra resepsjon- og opplæingsområdet. Du kjører zip-line fra klatretårnet.

Det er også mulig å gå over broen å komme ut til det fine turområdet på øya.