Kontaktinfo

Hver Høyt & Lavt klatrepark er unik. Det spesielle med vår park er at alle katreelementene ligger på en øy. Vi må derfor kjøre Zipline til og fra øya. Ute på øya er det et hyggelig miljø med vann, stier og nydelig utsikt.

Om Høyt & Lavt Hemsedal

Klatreparken i Hemsedal består i av 5 ulike typer klatreløyper i trær og stolper, med varierende høyde, lengde og vanskelighetsgrad. 3 av løypene starter i det 12 meter høye klatretårnet. Her er det også klatrevegger og «Skogshornfallet», som er 12 meter rett ned. Løypene består bl.a. av vaiere og tauverk som er bygget inn i det naturlige terrenget, og lar deg oppleve en spennende verden fra tretoppene.

I Høyt & Lavt klatreparker legger vi til rette for utfordrende aktiviteter og rå opplevelser i et sikkert miljø, for alle aldre og ferdighetsnivåer. Vi har tilrettelagte tilbud for enkeltpersoner, familier og grupper.

Kontaktinfo


Pb 68,
3561 Hemsedal

+47 40 00 10 44

Bedrifter & Grupper

Ønsker du å bestille for grupper, kontakt oss på e-post: hemsedal@hoytlavt.no eller kontakt oss på telefon: +47 62 44 85 00.

Skoler

Ønsker du å bestille for skoler, kontakt oss på e-post: hemsedal@hoytlavt.no eller kontakt oss på telefon: +47 62 44 85 00.

Nøkkelpersoner


Robin von Braun

Parkansvarlig hemsedal@hoytlavt.no

Om oss


Hver Høyt og lavt park er unik. Det spesielle med vår park er at alle katreelementene ligger på en øy. Vi må derfor kjøre Zip-line til og fra øya. Ute på øye er det et hyggelig miljø med vann, stier og nydelig utsikt. Klatreparken i Hemsedal består i av 5 ulike typer løyper i trær og stolper, med varierende høyde, lengde og vanskelighetsgrad. 3 av løypene starter i det 12 meter høye klatretårnet. Her er det også klatrevegger og «Skogshornfallet», som er 12 meter rett ned. Løypene består bl.a. av vaiere og tauverk som er bygget inn i det naturlige terrenget, og lar deg oppleve en spennende verden fra tretoppene. I Høyt & Lavt klatreparker legger vi til rette for utfordrende aktiviteter og rå opplevelser i et sikkert miljø, for alle aldre og ferdighetsnivåer. Vi har tilrettelagte tilbud for enkeltpersoner, familier og grupper.