Klatreparkene drives med ulike smittevernstiltak. De enkelte Høyt & Lavt klatreparker har gjort tiltak for å overholde myndighetenes krav. Les mer her.

Kontaktinfo

Hver Høyt & Lavt klatrepark er unik. Det spesielle med vår park er at alle katreelementene ligger på en øy. Vi må derfor kjøre Zipline til og fra øya. Ute på øya er det et hyggelig miljø med vann, stier og nydelig utsikt.

Om Høyt & Lavt Hemsedal

Klatreparken i Hemsedal består i av 5 ulike typer klatreløyper i trær og stolper, med varierende høyde, lengde og vanskelighetsgrad. 3 av løypene starter i det 12 meter høye klatretårnet. Her er det også klatrevegger og «Skogshornfallet», som er 12 meter rett ned. Løypene består bl.a. av vaiere og tauverk som er bygget inn i det naturlige terrenget, og lar deg oppleve en spennende verden fra tretoppene.

I Høyt & Lavt klatreparker legger vi til rette for utfordrende aktiviteter og rå opplevelser i et sikkert miljø, for alle aldre og ferdighetsnivåer. Vi har tilrettelagte tilbud for enkeltpersoner, familier og grupper. Høyt og Lavt Hemsedal drives av Hemsedal Fjellsport. Vi har også andre aktiviteter som klatring, via ferrata, elvesnorkling, toppturer og kanoutleie om sommeren.

Andre aktiviteter

Om vinteren arrangerer vi aking i Hemsedal skisenter, toppturer og skredkurs. Vi driver også Hemsedal klatresenter og har aktiviteter for ulike grupper. Høyt og Lavt Hemsedal eies av Bruøyne AS som er grunneiere der parken ligger og HTTL.

Kontaktinfo


Pb 68, 3561 Hemsedal

+47 942 14 111

Bedrifter & Grupper

Ønsker du å bestille pakker for grupper, kontakt oss på e-post: hemsedal@hoytlavt.no eller kontakt oss på telefon: +47 942 14 111.

Skoler

Ønsker du å bestille pakker for skoler, kontakt oss på e-post: hemsedal@hoytlavt.no eller kontakt oss på telefon: +47 942 14 111.

Nøkkelpersoner


Rune Abrahamsen

Daglig leder & Parkansvarlig rune@hemsedalfjellsport.no +47 411 26 321

Om oss


Hver Høyt og lavt park er unik. Det spesielle med vår park er at alle katreelementene ligger på en øy. Vi må derfor kjøre Zip-line til og fra øya. Ute på øye er det et hyggelig miljø med vann, stier og nydelig utsikt. Klatreparken i Hemsedal består i av 5 ulike typer løyper i trær og stolper, med varierende høyde, lengde og vanskelighetsgrad. 3 av løypene starter i det 12 meter høye klatretårnet. Her er det også klatrevegger og «Skogshornfallet», som er 12 meter rett ned. Løypene består bl.a. av vaiere og tauverk som er bygget inn i det naturlige terrenget, og lar deg oppleve en spennende verden fra tretoppene. I Høyt & Lavt klatreparker legger vi til rette for utfordrende aktiviteter og rå opplevelser i et sikkert miljø, for alle aldre og ferdighetsnivåer. Vi har tilrettelagte tilbud for enkeltpersoner, familier og grupper. Høyt og Lavt Hemsedal drives av Hemsedal Fjellsport. Vi har også andre aktiviteter som klatring, via ferrata, elvesnorkling, toppturer og kanoutleie om sommeren. Om vinteren arrangerer vi aking i Hemsedal skisenter, toppturer og skredkurs. Vi driver også Hemsedal klatresenter og har aktiviteter for ulike grupper. Høyt og Lavt Hemsedal eies av Bruøyne AS som er grunneiere der parken ligger og HTTL.