Klatreparkene drives med ulike smittevernstiltak. De enkelte Høyt & Lavt klatreparker har gjort tiltak for å overholde myndighetenes krav. Les mer her.

Forrige Neste

Mat & Drikke

En aktiv dag i parken får fart på matlysten. Drikke, nøtter og is kan du kjøpe i klatreparken. Ta gjerne med deg mat og drikke. 

Mat & Drikke


En aktiv dag i parken får fart på matlysten. Drikke, nøtter og is kan du kjøpe i klatreparken. Ta gjerne med deg mat og drikke. Vi har flere bordbenker rundt omkring i parken. Du kan også benytte deg av en gassgrill som står klar, eller bruke bålplassen ute på øya.

Tamt og Vilt har denne sesongen en Foodtruck plassert utenfor her. Der kan du få kjøpt deilig mat. Benytt gjerne også noen av spisestedene i Hemsedal sentrum. Arti Cafe ligger ved siden av, Spar matbutikk og Hemsedal Cafe finner du langs Rv 52. Alle besøkende i klatreparken får 15 % rabatt på mat på Hemsedal Cafe ved fremvisning av Høyt og lavt armbånd. Fint om dere bestiller bord i forkant dersom dere er en stor gruppe. I sommerhalvåret har vi en gassgrill klar for dere som har lyst til å grille medbrakt mat selv.