Klatreparkene drives med ulike smittevernstiltak. De enkelte Høyt & Lavt klatreparker har gjort tiltak for å overholde myndighetenes krav. Les mer her.

Forrige Neste

Skoleklasser

Ta med klassen på en aktiv og spennende dag i tretoppene. Her får klassen kjørt zip-liner og svingt seg i klatreløypene.

210,- per person for klatre. Kun skoleklasser (min 20 personer).
Priser gjelder uansett høyde på elevene og utenom parkens ordinære åpningstid. 4 timers klatring inkl. opplæring.
Ta kontakt med oss på e-post eller tlf 942 14 111.

Informasjon


Dette er for deg som ønsker å ta med klassen en dag i vår klatrepark. Hver mandag til torsdag i ordinære åpningstider kan dere klatre til spesialpris! Her får hele klassen boltret og svingt seg rundt i trærne. Løypene våre er i ulike vanskelighetsgrader, så her er det noe for enhver smak. Dagen begynner med utlevering av utstyr, før dere får opplæring av våre erfarne instruktører. Deretter starter alle i en av våre grønne løyper før det er fri klatring. Se høydekrav her.

Barn under 12 år må følges i løypene av en voksen i blå og rød løyper.

Dersom dere vil være flere dager i Hemsedal kan klatreparken kombineres med noen av Hemse-dal Fjellsport sine andre aktiviteter; Via ferrata, elvesnorkling, kanopadling, klatring og teambuilding for flere dager av minneverdige opplevelser. Vi kan også ordne overnatting. For booking og spørsmål om pakker, kontakt oss.

Mat
En aktiv dag i parken får fart på matlysten. Benytt vår grillplass i klatreparken eller noen av spise-stedene innenfor gangavstand fra parken. Dagligvarebutikk finnes innenfor gangavstand. Husk grillkull!

Egenerklæring


Husk å fylle ut egenerklæringsskjema før du ankommer parken. Fylles ut kun én gang per sesong og gjelder alle H&L parker. Fyll ut skjema her.

Praktisk informasjon


Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss finner du her.