Klatreparkene drives med ulike smittevernstiltak. De enkelte Høyt & Lavt klatreparker har gjort tiltak for å overholde myndighetenes krav. Les mer her.

Forrige Neste

Grupper, lag og foreninger

Ta med håndballaget, koret, klubben eller utdrikningslaget på en dag i tretoppene.

Grupperabatt kr 50 pr pers ved over 20 personer.

Åpningstider


Se ordinære åpningstider her.
Ved minimum 15 personer som betaler heldagspass kan parken åpnes utenom ordinær åpningstid

Informasjon


Ta med laget eller gruppa deres på en annerledes treningsøkt, eller ta med den kommende brud/brudgom og resten av gjengen på rå utfordringer og minnerike opplevelser sammen i klatreparken! Løypene våre er i ulike vanskelighetsgrader, så her er det noe for enhver smak.

Hvis det er noen i gruppa som ikke skal klatre, betaler de ingen inngang, men kan følge med fra bakkenivå og være heiagjeng og fotograf.

Hvis dere ønsker å sette sammen en egen pakke med flere av våre aktiviteter setter vi gjerne sammen en pakke til dere. Aktiviteter som passer særlig bra for grupper er etter vår erfaring; Via Ferrata, elvesnorkling og Teambuilding. Vi kan også tilby overnatting. Kontakt oss for booking og spørsmål om pakker.

Merk: Det er forbudt å nyte alkohol i forbindelse med aktiviteter hos oss.

Husk å fylle ut egenerklæringsskjema før du ankommer parken. Fylles ut kun én gang per sesong og gjelder alle H&L parker. Fyll ut skjema her.

Praktisk informasjon


Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss finner du her.