Velkommen til vår blogg fra klatreparken!

Sist oppdatert: september 2, 2020

Nå skal vi dele våre innsidetips og glimt fra hverdagen i klatreparken vår! Ikke minst skal vi la de spreke gjestene våre få dele sine opplevelser de har hatt hos oss. Kanskje får vi høre et par historier fra våre apekatter av noen ansatte og.

Høytflyvende opplevelser i klatreparken

Nå skal vi dele våre innsidetips og glimt fra hverdagen i klatreparken vår! Ikke minst skal vi la de spreke gjestene våre få dele sine herlige innholdsrike opplevelser fra dager de har hatt hos oss. Kanskje får vi høre et par historier fra våre apekatter av noen ansatte og.

Fremover skal dere få se litt av hvert, men vi vil fremme sunne og spektakulære opplevelser som bringer mennesker sammen ute i naturen.

Sesongåpning av Høyt & Lavt Vestold

Vinter-i-klatreparken-høyt-og-lavt.jpg

Vinter i klatreparken
Nå er vi i full sving med å få gjort klar parken vår som er stappfull av snø. Opplæringsløypene er fresa fram og vi krysser fingerene for at vi slipper en massiv måkejobb med å finne frem stiene våre.

En ting er sikkert og det er at 28. april skal vi stå klare til å ta dere imot! Frem til da kjører vi på med å gjøre klart anlegget, så dere kan få se parken vår i tipp topp shape.

Åpningstidene for sesongen kan du lese om her.

Noe dere tenker vi kan skrive om?

Er det noe du lurer på eller som du tenker at; dette burde Høyt & Lavt skrive om! Da syns vi at du skal sende det til oss med en eneste gang! Eposten vår er som følger vestfold@hoytlavt.no