5 tips til familieaktiviteter i Vestfold 

Sist oppdatert: juni 12, 2024

Skal du på familieferie i Vestfold finnes det mange aktiviteter for barn og voksne. Her er våre 5 tips til hva du og flokken din kan gjøre denne sommeren! 

en-gutt-klatrer-i-klatreløype-hos-høyt-&-lavt-klatreparker

Hva skjer i Vestfold?

Sommeren i Vestfold byr på aktiviteter for både landkrabber og strandkrabber! Ta en tur på en av de beste strendene i Vestfold og lad opp batteriene. Når de er fulle kan dere ta en dagstur til klatreparken vår! Klatreløyper og ziplines venter på deg og familien – vi håper dere er klare!

Når dere er ferdige anbefaler vi en liten Vestfoldsturné, her er det nemlig ikke så lenge før dere når neste destinasjon for familieaktivitet med aktivitetsparker, badeland og toppturer. 

5 tips til familieaktiviteter i Vestfold

1. Besøk Foldvik familiepark 🦙

Foldvik familiepark er et eldorado for familier der den ene vil én ting, og den andre noe annet. Her er det noe for alle aldre og interesser! Enten det er å kjøre actionfylte race med x-cross biler, lamakos (og kanskje et lama-kyss!) med Kokos eller Fluffy, eller teste ut årets nye vannsklier i Plaskeland.

2. Få 20% rabatt på familieaktiviteter med Blidebarn 💰

Blidebarn er et samarbeid mellom åtte familieaktiviteter i Agder, Vestfold og Telemark. Besøker dere flere av aktivitetene får dere 20% rabatt på inngangsbillettene til den neste aktiviteten, så lenge dere har kvitteringen fra det forrige besøket. Så hvis Høyt & Lavt Vestfold er deres første aktivitet, kan for dere for eksempel få rabatt på inngangen til Foldvik familiepark.

3. Besøk bushen med bussen 🌳

Med konseptet “Buss til bush” sørger Farte for at du kommer deg frem til flere bynære turmål i Grenlandsområdet. I samarbeid med turistforeningen er flere turmål merket fra selve bussholdeplassen og videre inn til varierte og spennende destinasjoner. Dra på et av årets Ti-toppere med barna – flere av turene har utgangspunkt fra Skien Aktivitetspark som er en del av Blidebarn. 

PS: Med Farte familiebillett reiser inntil 3 barn (0-17 år) gratis i helger og helligdager. 

4. Du(store all)verden – for nysgjerrige barn! 🎓 

Hos DuVerden blir realfagene gjort om til spennende undervisning med eksperimenter, interaktiv læring, 3D-kino og kurs. I helgene arrangeres det ulike verksteder der barna kan lage slim, programmere LEGO-roboter, og lage kule krystaller. Her er det mye som kommer til å begeistre både barna – og deg! Perfekt for en litt grå sommerdag eller når dere trenger en pause fra sola. Ta med deg din lille aspirerende rakettforsker, professor eller sjøfarer og sjekk ut denne verdenen av spennende vitenskap!  

5. Innendørs klatring i Vestfold 🧗🏻

Uansett om det blir en sommer full av sol eller regn, kan dere regne med (😜) at Høyt Under Taket Skien og Høyt Under Taket Tønsberg har klatring som engasjerer alle! Med familiebillett får dere inngang til hele klatresenteret for inntil 5 personer (barn, foreldre og besteforeldre). 

Dere trenger ikke ha erfaring med klatring tidligere – instruktørene gir dere en opplæring og så er det fritt frem for å klatre!

Kjøp familiebillett Høyt Under Taket Skien eller til Høyt Under Taket Tønsberg

Klatring i Vestfold: Skandinavias største klatrepark!

Høyt & Lavt Vestfold har opplevelser for hele familien. Her kan dere klatre mellom tretoppene, suse ned ziplines og utfordre dere i løyper med forskjellige vanskelighetsgrader. Besteforeldre kan også bli med på moroa – enten med klatreselen på, eller som tilskuer fra bakken (tilskuere har gratis inngang).

Hvorfor velge Høyt & Lavt Vestfold? 🤔

  • Skandinavias største klatrepark med 18 løyper
  • Løyper for alle nivåer, fra nybegynnere til erfarne klatrere
  • Ziplines andre spennende elementer
  • Perfekt for familier, vennegrupper og bedrifter
  • Vakker beliggenhet i Vestfolds skoger

Kjøp billetter til klatring for hele familien.

Vi sees i tretoppene!