Oppdag den ultimate julegaven for hele familien!

Sist oppdatert: desember 4, 2023

Er du på jakt etter den perfekte julegaven til familien, barna, kompisen eller kona? Sliter du med å finne gode julegavetips til dine nærmeste som har alt? Her er tre gode grunner til at du bør vurdere å legge en opplevelse under juletreet!

Julenisse på zipline

Opplevelser fremfor dingser

Har du noen gang funnet en eplekjernefjerner, forgylt serviettholder eller elektronisk skuldermassasjekrage i skapet som aldri har vært i bruk? Disse dingseinnkjøpene er ofte et resultat av hektiske tider og lite behov hos mottakeren – deg selv. Unngå kjøpet av unyttige ting og velg heller noe å glede seg til, huske og se tilbake på med gode minner! Et gavekort på en opplevelse tar mye mindre plass i skapet og gir langvarig glede.

Frisk luft og eventyr for hele gjengen

En opplevelsesgave i Høyt & Lavt Vestfold er den perfekte gaven som vil glede alle rundt juletreet. Et gavekort på klatreparkaktiviteter vil positivt påvirke både kropp og sinn, med frisk luft og spenning som hovedingredienser. Tenker du at klatring ikke er noe for deg og dine? Glem det! I en Høyt & Lavt klatrepark finner du noe for alle, uansett alder og ferdighetsnivå. Dette gjør en dag i klatreparken til en felles opplevelse der hele gjengen kan utfordre seg på sitt eget nivå – sammen.

Noe å glede seg til

Spenningen før den store kvelden er alltid til å ta og føle på. Selv om følelsen kanskje ikke er like elektrisk mens du sitter med eplekjernefjerneren i fanget, kan du drømme deg bort til lange ziplines og vind i håret i slutten av april (ja, vi åpner klatreparkene da 😉). Hold på den følelsen og tenk hvor glade dine nærmeste vil bli. De vil ikke bare glede seg til jul, men også til første bjørketreet får grønne blader og klatreselene våre blir tatt ned igjen av knaggen.

Klatring i klatreparken i Vestfold – det perfekte gavekort på aktivitet

Et gavekort på klatring i klatreparken i Vestfold er en aktivitet du og dine vil glede dere til å bruke. Klatreparker handler, som mange andre aktiviteter, om å ha det gøy, men i motsetning til mange andre passer det for alle!

For ekstra moro i julen, besøk våre venner på Høyt Under Taket Skien eller Høyt Under Taket Tønsberg. Hos dem kan du klatre innendørs HELE året! 🧗‍♂️

God jul! 🎅🏻