Forrige Neste

Familierafting


Maksimere opplevelsen!
Kombinere en halvdag i klatreparken med å bli med SkiStar Guides på rafting. Familierafting blir arrangert sør i Trysilelva hvor elven er grad 1-2. Her veksler elva mellom trygge, sakteflytende partier der vi kan bade om vi ønsker, og stryk som får det til å kile i magen. Vi mener at dette er Norges beste familierafting. Barn helt ned til 6 år i følge med foresatte vil storkose seg på familierafting i Trysil

Stisykling


Proff eller helt grønn, i Trysil bike arena kan alle finne utfordring og mestring.
Løypenettet for stisykling er oppbygd som i klatreparken med fargekoding og det er vel tilrettelagt for deg som ikke syklet noe i skogen før. Er du erfaren syklist så finnes det fortsatt mye å hente i Trysil hvor terrrengsykkelfestivalen Uflukt blir arrangert for 5 året på rad. Bli med SkiStar Guides på et teknikkurs eller lei en guide for å lære løypene eller finne fram til de beste stiene for dere.

Juving


Presse grensene!
Dette er aktiviteten for deg som ønsker mest mulig adrenalin. Naturopplevelsen som juving tilbyr i seg selv er fantastisk! SkiStar Guides tar deg gjennom juvet ved Røafallene med sine fem fossefall på mellom 3 og 18 meter. Du er utstyrt med våtdrakt, redningsvest og hjelm. Her kan du være så modig du vil. Du kan blant annet prøve høye hopp og skli ned fossefall. Aldergrense 15 år sammen med foresatt.

Rafting


10 km med de villeste strykene i Trysilelva!
rafting med SkiStar Guides padler vi gjennom 9 stryk. Vanskelighetsgraden på strykene øker gradvis og etter hvert stiger spenningen og utfordringen. Vi er på vannet i ca. 1,5 -2 timer og etter turen avslutter vi med en varm lunsj i vår lavvo. Aldergrense 15 år sammen med foresatt.