Spørsmål & Svar

Her finner du en oversikt over ofte stilte spørsmål med svar.

Åpningstidene i parken varierer med sesongen. Oppdaterte åpningstider finner du her.

Barn under 6 år må ha med en voksen i grønne løyper. Barn under 10 år må ha med en voksen i blå og røde løyper, vi anbefaler min. 1 voksen per 4 barn. For barn under 10 år må det finnes en ansvarlig voksen tilstede i parken også når de klatrer alene i oransje og grønne løyper.

Adgang til klatreløypene er ikke tillatt for personer som:

• veier mer enn 120kg
• er gravide
• er påvirket av alkohol eller andre rusmidler

Alle som skal klatre må delta på opplæring i klatreparken og sette seg inn i og følge
klatreparkens regler.

Alle som skal benytte klatreparken må gjennomføre et obligatorisk sikkerhetskurs med instruktør. Kurset må gjennomføres minst en gang per sesong. På dager med stor pågang må det dessverre påregnes noe ventetid i sikkerhetsopplæringen. Følg instruktørens beskjeder nøye for å minske ventetide

Parken har dessverre ikke ubegrenset kapasitet. Vi har et maks antall seler som vi deler ut, når dette antallet er nådd, kommer det ikke inn flere før noen leverer tilbake selen, slik at det ikke skal bli for fullt i parken.

Vi har gratis parkering med god kapasitet rett ved parkområdet. Følg skilting.

Du kjøper billetter via SkiStars hjemmeside, og vi anbefaler at du booker før du kommer til parken for å sikre deg plass.

Salg av billetter til klatreparken online stenger ved start av hvert tidspass. Ved ledig kapasitet er det mulig å kjøpe drop-in billetter i parken.

Grupper kan få ettersendt faktura for sitt besøk (må avtales på forhånd).

Nei. De som ikke skal delta på aktiviteter/klatring i parken, trenger ikke å kjøpe dagskort eller reservere plass. Vi har et flott turområde og etablert stinettverk hvor en kan oppleve parken fra bakkenivå.

Det finnes grillplass og benker hvor man kan nyte medbrakt mat.

Hunder er tillatt i parken. Ha med pose og hold alltid hunden i bånd

Parken har anledning til å ta i mot og tilrettelegge aktiviteter for gjester med funksjonsnedsettelser og andre spesielle behov. Dette må avtales på forhånd. For spørsmål og kontakt group@skistar.com eller tlf. 62 44 85 00.

Parken holder åpent uansett vær i sesongen. Ved torden og/eller kraftig vind kan hele eller deler av parken måtte stenges til været løyer. Uforutsett driftstans medfører ikke rett til refusjon av billettpenger.

All relevant informasjon om parken, lokalisering osv finner du på nettsidene våre. Skulle du allikevel ha behov for å kontakte oss – send en e-post til group@skistar.com og vi svarer deg innen 2 dager. Vi kan også nåes på tlf. 62 44 85 00 (her er det dessverre stor pågang i sesong).