Forrige Neste

Praktisk info

Her finner du praktisk informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss.

Høydekrav


Løypene våre er gradert med farger som i et alpinanlegg. Orange er de enkleste og sorte er de vanskeligste. I mellom finner man lysegrønne, mørkegrønne, blå og rød. Høydekravet til de ulike fargene på løypene er:

Orange: Over 80 cm.
Grønn: Over 110 cm.
Rød/blå: Over 140 cm.

Barn under 6 år må ha med en voksen (minimum 18 år) i grønne løyper. Barn under 10 år må ha med en voksen i blå og røde løyper, vi anbefaler min. 1 voksen per 4 barn. For barn under 10 år må det finnes en ansvarlig voksen tilstede i parken også når de klatrer alene i oransje og grønne løyper.

Kjøp billetter


Kjøp billetter på nettsiden vår før ankomst. Ta med kvittering og vis denne ved ankomst.

Salg av billetter til klatreparken online stenger ved start av hvert tidspass. Ved ledig kapasitet er det mulig å kjøpe drop in billetter i parken.

Kjøp billetter her

Sikkerhet


All aktivitet hos Høyt & Lavt er kvalitetssikret gjennom våre rutiner og internkontroll. Klatreapparatene kontrolleres årlig og er godkjent av Statens Jernbanetilsyn. Sikkerhet er første prioritet i vår virksomhet og vi jobber kontinuerlig med utvikling og forbedring. Vi setter stor pris på tilbakemelding om det skulle være noe å utsette på deres opplevelse hos oss!

Bekledning


Vi anbefaler treningstøy eller turtøy. Det er ikke noe problem å klatre mens det regner – ha litt lett regntøy med i sekken. Vær obs på at det er kvae i trærne.

Man blir fort varme av all aktiviteten, så kle deg med mulighet for lettelse i antrekket. Klær med snorer (hettegensere ol) anbefales ikke.

Mat & Drikke


En aktiv dag i parken får fart på matlysten. Benytt våre grillplasser eller kiosken i klatreparken for et raskt påfyll. Det finnes også flere spisesteder innenfor gangavstand fra parken; Bistro 19 på Trysilfjellet golfbane, Radisson Blu med flere spisesteder eller Barbacoa ved stoleheisen for å nevne noen.