Klatreparkene drives med ulike smittevernstiltak. De enkelte Høyt & Lavt klatreparker har gjort tiltak for å overholde myndighetenes krav. Les mer her.

Forrige Neste

Skoledag

Ta med klassen på en aktiv og spennende dag i tretoppene. Her får klassen kjørt zip-liner og svingt seg i klatreløypene.

Grupperabatt kr 50 ved over 20 personer, kontakt oss på booking@trysilguidene.com for rabatt.

Tid


Innenfor ordinær åpningstid. Se åpningstider her.

Skoleklasse


Dette er for deg som ønsker å ta med klassen en dag i vår klatrepark. Hver mandag til torsdag i ordinære åpningstider kan dere klatre til spesialpris! Her får hele klassen boltret og svingt seg rundt i trærne. Løypene våre er i ulike vanskelighetsgrader, så her er det noe for enhver smak.

Kombinere klatrepark med noen av Trysilguidenes andre aktiviteter; rafting, juving, stisykling, paintball, teambuilding for flere dager av minneverdige opplevelser. For booking og spørsmål kring pakker, kontakt oss.

Se også info om andre aktiviteter her.

Mat & Drikke


En aktiv dag i parken får fart på matlysten. Benytt vår grillplass i klatreparken eller noen av spisestedene innenfor gangavstand fra parken; Radisson Blu med flere spisesteder eller Cafe Arena på Trysilfjellet golfbane. Dagligvarebutikk finnes innenfor gangavstand. Husk grillkull!