Klatreparkene drives med ulike smittevernstiltak. De enkelte Høyt & Lavt klatreparker har gjort tiltak for å overholde myndighetenes krav. Les mer her.

Forrige Neste

Lag & Foreninger

Ta med håndballaget, koret, eller klubben på høydetrening i tretoppene!

Grupperabatt


Grupperabatt kr 50 ved over 20 personer, kontakt oss på booking@trysilguidene.com for rabatt.

Tid


Innenfor ordinær åpningstid. Se åpningstider her.

Lag & Foreninger


Ta med laget eller foreningen på en annerledes treningsøkt. Tilbudet gjelder alle som er tilsluttet et lag eller en forening, når dere kommer samlet. Hver mandag til torsdag i ordinære åpningstider kan dere klatre til spesialpris! Her får alle boltret og svingt seg rundt i trærne. Løypene våre er i ulike vanskelighetsgrader, så her er det noe for enhver smak. Kombinere klatrepark med noen av Trysilguidenes andre aktiviteter; rafting, juving, stisykling, paintball og teambuilding for flere dager av minneverdige opplevelser. For booking og spørsmål kring pakker, kontakt oss.

Se også info om andre aktiviteter her.

Mat & Drikke


En aktiv dag i parken får fart på matlysten. Benytt vår grillplass i klatreparken eller noen av spisestedene innenfor gangavstand fra parken; Radisson Blu med flere spisesteder eller Cafe Arena på Trysilfjellet golfbane. Dagligvarebutikk finnes innenfor gangavstand. Husk grillkull!