Kontaktinformasjon

I Høyt & Lavt klatreparker legger vi til rette for utfordrende aktiviteter og rå opplevelser i et sikkert miljø, for alle aldre og ferdighetsnivåer.

Kontaktinfo


Ranheimsvegen 11,
7044 Trondheim

Bedrifter & Grupper

Ta kontakt med oss på mail: trondheim@hoytlavt.no eller telefon: +47 902 14 047 -telefon er i hovedsak bemannet i vanlig åpningstid.

Skoler

Ta kontakt med oss på mail: trondheim@hoytlavt.no eller telefon: +47 902 14 047

Nøkkelpersoner


Elin Nygård

Daglig leder elin@hoytlavt.no +47 47634424

Om oss


Klatreparken består av ulike løyper i trærne, med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene består bl.a. av vaiere og tauverk som er bygget inn i det naturlige terrenget, og lar deg oppleve en spennende verden fra tretoppene. I Høyt & Lavt klatreparker legger vi til rette for utfordrende aktiviteter og rå opplevelser i et sikkert miljø, for alle aldre og ferdighetsnivåer. Vi har tilrettelagte tilbud for enkeltpersoner, familier og grupper.

Miljøfyrtårn

Vi er stolt miljøfyrtårn og jobber for en enda grønnere profil. Det lages årlig klima- og miljørapporter. Rapportene kan fås ved henvendelse til trondheim@hoytlavt.no   

Nysgjerring på historien og gründereventyret til Høyt & Lavt? Les mer om Klatreren & gründeren Hans Christian Wilson – hvordan fikk han ideen og utviklet Høyt & Lavt klatreparker til det er i dag.