Grupper tas imot på forespørsel alle dager, send oss en mail for booking: trondheim@hoytlavt.no

Spørsmål & Svar

Her finner du en oversikt over ofte stilte spørsmål med svar.

Åpningstidene i parken varierer med sesongen. Oppdaterte åpningstider finner du her.

Barn under 6 år må ha med en voksen i grønne løyper. Barn under 10 år må ha med en voksen i blå, røde og sorte løyper. Vi anbefaler min 1 voksen per 4 barn. Vi kan dessverre ikke gi barn uten følge av ansvarlig voksen tilgang til de «høye løypene» i parken.

De oransje klatreløypene er bygget lavere og kan brukes fra 80 cm/2-3 års alder.  Vi gjør oppmerksom på at selv om voksne kan hjelpe til fra bakken de fleste steder er det punkter som er for høye til dette og vi anbefaler voksne vurdere hvorvidt barnet vil klare seg selv eller om de skal være med og klatre.

Alle som skal benytte klatreparken må gjennomføre et obligatorisk sikkerhetskurs. Kurset må gjennomføres minst en gang per sesong. Se gjerne vår opplæringsvideo før dere kommer.

Parken har dessverre ikke ubegrenset kapasitet. Derfor bør man sikre seg billett før ankomst, så man ikke kommer bomtur. Billetter kan kjøpes på nett frem til oppmøtetidspunkt samme dag.

Vi har gratis parkering ved parkområdet.

Antall parkeringsplasser er begrenset og vi oppfordrer flest mulig til å benytte seg av kollektivtransport og sykkel.

Vi aksepterer de fleste betalingskort, og du kan også betale med Vipps hos oss.
Grupper kan få ettersendt faktura for sitt besøk (må avtales på forhånd), og vi godtar rekvisisjon.

Det er tillatt å medbringe egen mat og drikke. Vi selger drikke, snacks og is samt småvarmt i kiosken.

Nei. De som ikke skal delta på aktiviteter/klatring i parken, trenger ikke å kjøpe dagskort eller reservere plass. Vi har et flott turområde og etablert stinettverk hvor en kan oppleve parken fra bakkenivå.

Ja det er lov.
Ta med egen grillmat og benytt vår gassgrill om du ønsker, bare pass på å gi beskjed om dette ved ankomst. For arrangementer utenom våre ordinære åpningstider kan grillen fyres opp etter avtale.(Grunnet brannfare tillates ikke medbrakt kull, engangsgriller osv).

Hunder er tillatt i parken. Ha med pose og hold alltid hunden i bånd.

Parken har anledning til å ta i mot og tilrettelegge aktiviteter for gjester med funksjonsnedsettelser og andre spesielle behov. Dette må avtales på forhånd. For spørsmål kontakt trondheim@hoytlavt.no

Parken holder åpent uansett vær i sesongen. Ved torden og/eller kraftig vind kan hele eller deler av parken måtte stenges til været løyer. Uforutsett driftstans medfører ikke rett til refusjon av billettpenger.

Ja, vi tar i mot ledsagerbevis. For å bestille billett med ledsagerbevis legger man inn koden: LEDSAGER23 der hvor det står «Legg til kampanjekode».
Billetten vil da komme i kr. 0,-. Legg så til en billett til ordinær pris (der det står «legg til bestilling»).

Ledsagerbevis må fremlegges ved ankomst.

Ja, vi tilbyr studentrabatt på våre dagskort. Hver student får 50,- i rabatt på dagspass. For å bestille billett med studentrabatt legger man inn koden: STUDENT23 der hvor det står «Legg til kampanjekode» ved kjøp av billett. Studentbevis må fremlegges ved ankomst.

Rabatten gjelder ikke våre 3-timers kort, kun dagskort.

Ja, vi har skap som du kan leie for dagen og låse inn evt. ting du har med som du ikke kan ta med i løypene.

Det koster 20,- kr for ett skap.

All relevant informasjon om parken, lokalisering osv finner du på nettsidene våre. Skulle du allikevel ha behov for å kontakte oss – send en e-post til trondheim@hoytlavt.no og vi svarer deg innen 2 dager.

Du kan også sende en tekstmelding til vår butikktelefon: ‭902 14 047‬