Gavetips: kjøp en opplevelse til noen du er glad i! Gavekort kan du selv velge verdi på; klikk på «mer informasjon» for neste års priser.

Forrige Neste

Praktisk info

Her finner du praktisk informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss.

Høydekrav


Løypene våre er gradert med farger som i et alpinanlegg. Orange er de enkleste og sorte er de vanskeligste. I mellom finner man lysegrønne, mørkegrønne, blå og rød. Høydekravet til de ulike fargene på løypene er:

Orange: Over 80 cm.
Grønn/mørkgrønn: Over 110 cm.
Rød/blå: Over 140 cm.
Svart: Over 160 cm.

Barn under 6 år må følges i løypene av ansvarlig voksen i grønne løyper.

Barn under 12 år må følges i løypene av voksen i blå, rød og sorte løyper.

Maksimum vektgrense: 120 kg.

Egenerklæring


Alle som skal klatre i parken skal fylle ut og levere egenerklæring. Det anbefales at dette gjøres på nettet før man ankommer – da sparer du tid. Vi har backup for de som må gjøre det ved ankomst. Egenerklæringen gjelder for hele sesongen – dersom man har levert over nett. Ved gruppebesøk kan en ansvarlig fylle ut for hele gruppen.

Gå til egenerklæring

Kjøp billetter


Kjøp billetter på nettsiden vår før ankomst. Du kan kjøpe på nett frem til oppmøtetidspunkt. Da er du/dere garantert plass og dere sparer tid ved ankomst. Vis QR kode i bestilling ved ankomst.

Kjøp billetter her

 

Sikkerhet & Opplæring


All aktivitet hos Høyt & Lavt er kvalitetssikret gjennom våre rutiner og internkontroll. Klatreapparatene kontrolleres årlig og er godkjent av Statens Jernbanetilsyn. Sikkerhet er første prioritet i vår virksomhet og vi jobber kontinuerlig med utvikling og forbedring. Vi setter stor pris på tilbakemelding om det skulle være noe å utsette på deres opplevelse hos oss!

Alle som skal benytte klatreparken må gjennomføre et obligatorisk sikkerhetskurs med instruktør. Kurset må gjennomføres minst en gang per sesong. Opplæringen gjøres ved hjelp av video, etterfulgt av gjennomføring av en opplæringsløype under oppsyn. Følg instruktørens beskjeder nøye.

Vær & Bekledning


Vi anbefaler treningstøy eller lett turtøy som det beste til klatring. Man blir fort varme av all aktiviteten, så kle deg med mulighet for lettelse i antrekket. Det kan være gunstig å ha med en sekk med ekstra tøy. Joggesko eller tursko med god såle er å fortrekke. Det er ikke noe problem å klatre mens det regner – ha litt lett regntøy med i sekken. Vær obs på at det er kvae i trærne. Klær med snorer (hettegensere ol) anbefales ikke.

Parken holder åpent uansett vær i sesongen. Ved torden og/eller kraftig vind kan deler av parken måtte stenges til været letter. Uforutsett driftstans medfører ikke rett til refusjon av billettpenger.

Mat & Drikke


Det er tillat å medbringe egen mat og drikke. Vi har kiosk hvor vi selger drikke, snacks og is. Ta med egen grillmat og benytt vår grill om ønskelig. Dersom du ønsker å benytte grillen må du gi beskjed om dette ved ankomst. For arrangementer utenom våre ordinære åpningstider kan grillen fyres opp etter avtale.

Vi har sitteplasser ved driftbygget, samt noen benker i skogen. Vi anbefaler å ta med sitteunderlag for sikkerhets skyld da benkene kan være opptatt.

Parkering


Vi har begrenset med parkeringsplasser, og oppfordrer flest mulig til å benytte seg av kollektivtransport og sykkel.

Hvordan kjøpe billett med gavekort?


1) Velg billett-type
2) Velg ønsket dato
3) Trykk «Bestill nå»

 

1) Trykk «Fortsett»

 

1) Fyll inn påkrevd info
2) Trykk «Fortsett» når du er klar

 

1) Velg betalingsmåten «Gift Certificate»

 

1) Fyll inn koden som står på gavekortet ditt (under strekkoden)
2) Trykk «Legg til»
3) Fullfør bestillingen

Hvordan reservere med sesongkort?


1) Velg billett-type
2) Velg ønsket dato
3) Trykk «Bestill nå»

 

1) Velg «Legg til kampanjekode»

 

1) Skriv inn kampanjekoden Sesong2021
2) Trykk «Legg til»
3) Trykk «Fortsett»
4) Fullfør bestillingen som vanlig

 

NB: Sesongkort og legitmasjon må fremvises ved fremmøte i klatreparken. Reservasjonen er ugyldig uten dette.

Studentrabatt


Vi tilbyr studentrabatt på våre dagskort. Hver student får 50,- i rabatt på dagspass. For å bestille billett med studentrabatt legger man inn koden: STUDENT2021 der hvor det står «Legg til kampanjekode» ved kjøp av billett. Studentbevis må fremlegges ved ankomst.

Våre 3-timers kort er rabatterte og omfattes ikke av ordningen.

Kontakt oss på email: