Klatreparken er åpen, men med noen restriksjoner. Smitteverntiltak er iverksatt for å følge myndighetenes krav. Les mer her

Forrige Neste

Bedriftsklatring

Gruppe


Gruppen har 3 timer i parken.

Besøket


Besøket begynner med utdeling av utstyr, opplæring og deretter klatring i våre løyper i skogen. Klatreparken består av ulike løyper med zip-liner og spennende hinder. Her kan alle utfordre seg på sitt nivå, både høyt og lavt. De som ikke ønsker å klatre kan gå på bakken og nyte våre fine skogsområder. Vi har fine sitteplasser i skogen hvor dere kan nyte en pust i bakken mellom aktivitetene.

Denne pakken inneholder kun klatring i våre løyper. Dersom man ønsker teambuildingsaktiviteter, lagoppgaver og mat kan man booke Teambuilding.

Egenerklæring


Husk å fylle ut egenerklæringsskjema før du ankommer parken. Fylles ut kun én gang per sesong og gjelder alle H&L parker. Fyll ut skjema her.

Mat & Drikke


Det er tillatt å medbringe egen mat og drikke. Vi selger drikke, snacks og is i kiosken. Ta med egen grillmat og benytt vår grill om ønskelig. Dersom du ønsker å benytte grillen gir du beskjed om dette ved ankomst. For arrangementer utenom våre ordinære åpningstider kan grillen fyres opp etter avtale.

Praktisk info


Gjelder ved forhåndsbestilling for minimum 10 personer. For bestilling i våre åpningstider kan man booke på nettsiden vår. For bestilling utenom ordinære åpningstider er min. antall 15 personer.

For bestilling utover ordinær åpningstid, ta kontakt på trondheim@hoytlavt.no. for å motta tilbud.

PRAKTISK INFO – Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss finner du her.