Close

Praktisk info

Her finner du praktisk informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss.

Høydekrav

Løypene våre er gradert med farger som i et alpinanlegg. Orange er de enkleste og sorte er de vanskeligste. I mellom finner man lysegrønne, mørkegrønne, blå og rød. Høydekravet til de ulike fargene på løypene er:

Orange: Over 80 cm.
Grønn/mørkgrønn: Over 110 cm.
Rød/blå: Over 140 cm.
Svart: Over 160 cm.

Barn under 6 år må følges i løypene av ansvarlig voksen i grønne løyper.  

Barn under 12 år må følges i løypene av voksen i blå, rød og sorte løyper.  

Maksimum vektgrense: 120 kg.

Egenerklæring

Alle som skal klatre i parken skal fylle ut og levere egenerklæring. Det anbefales at dette gjøres på nettet før man ankommer - da sparer du tid. Vi har backup for de som må gjøre det ved ankomst. Egenerklæringen gjelder for hele sesongen - dersom man har levert over nett. Ved gruppebesøk kan en ansvarlig fylle ut for hele gruppen.

Gå til egenerklæring

Kjøp billetter

Kjøp billetter på nettsiden vår før ankomst. Bestill senest innen midnatt dagen før ankomst. Da er du/dere garantert plass. Ta med kvittering med QR kode og vis denne ved ankomst.

Kjøp billetter her

Kjøpsbetingelser

Sikkerhet & Opplæring

All aktivitet hos Høyt & Lavt er kvalitetssikret gjennom våre rutiner og internkontroll. Klatreapparatene kontrolleres årlig og er godkjent av Statens Jernbanetilsyn. Sikkerhet er første prioritet i vår virksomhet og vi jobber kontinuerlig med utvikling og forbedring. Vi setter stor pris på tilbakemelding om det skulle være noe å utsette på deres opplevelse hos oss!

Alle som skal benytte klatreparken må gjennomføre et obligatorisk sikkerhetskurs med instruktør. Kurset må gjennomføres minst en gang per sesong. Opplæringen gjennomføres ved ankomst til parken, før man kan begynne å klatre. På dager med stor pågang må det dessverre påregnes noe ventetid i sikkerhetsopplæringen. Følg instruktørens beskjeder nøye for å minske ventetiden.

Vær & Bekledning

Vi anbefaler treningstøy eller lett turtøy som det beste til klatring. Man blir fort varme av all aktiviteten, så kle deg med mulighet for lettelse i antrekket. Det kan være gunstig å ha med en sekk med ekstra tøy. Joggesko eller tursko med god såle er å fortrekke. Det er ikke noe problem å klatre mens det regner – ha litt lett regntøy med i sekken. Vær obs på at det er kvae i trærne. Klær med snorer (hettegensere ol) anbefales ikke. 

Parken holder åpent uansett vær i sesongen. Ved torden og/eller kraftig vind kan deler av parken måtte stenges til været letter. Uforutsett driftstans medfører ikke rett til refusjon av billettpenger.

Mat & Drikke

Det er tillat å medbringe egen mat og drikke. Vi selger drikke, snacks og is i kiosken. Ta med egen grillmat og benytt vår grill om ønskelig. Dersom du ønsker å benytte grillen må du gi beskjed om dette ved ankomst. Vi fyrer opp pizzaovnen slik at denne er varm mellom kl. 12.00-15.00 (16.00-19.00 på torsdager) hele sommeren t.o.m. 12. august. For arrangementer utenom våre ordinære åpningstider kan grillen og pizzaovnen fyres opp etter avtale.


Vi har noen benker ved driftbygget, samt noen benker i skogen. Vi anbefaler å ta med sitteunderlag for sikkerhetsskyld da benkene kan være opptatt.

Parkering

Vi har begrenset med parkeringsplasser. Vi oppfordrer flest mulig til å benytte seg av kollektivtransport og sykkel!
Alternative parkeringsmuligheter: 
Toyota Bilia: Lørdag etter kl 14.00 og hele søndag.
Statoil Rotvoll: Offentlig parkering mot betaling.

Hvordan kjøpe billett med gavekort?


Skjermbilde-2018-06-25-kl.-14.25.04.jpg#asset:7957

1) Velg billett-type
2) Velg ønsket dato
3) Trykk «Bestill nå»

Skjermbilde-2018-07-09-kl.-09.38.48.jpg#asset:7954

1) Trykk "Fortsett"

Skjermbilde-2018-06-25-kl.-15.44.41.jpg#asset:7956

1) Fyll inn påkrevd info
2) Trykk "Fortsett" når du er klar


Skjermbilde-2018-06-25-kl.-15.45.11.jpg#asset:7955

1) Velg betalingsmåten "Gift Certificate"

Skjermbilde-2018-06-25-kl.-15.45.29.png#asset:7958

1) Fyll inn koden som står på gavekortet ditt (under strekkoden)
2) Trykk "Legg til"
3) Fullfør bestillingen

Hvordan reservere med sesongkort?

Skjermbilde-2018-06-25-kl.-14.25.04.jpg#asset:7957

1) Velg billett-type
2) Velg ønsket dato
3) Trykk "Bestill nå"

Skjermbilde-2018-06-25-kl.-14.25.23.jpg#asset:7961

1) Velg "Legg til kampanjekode"

Skjermbilde-2018-06-25-kl.-14.25.41.jpg#asset:7960

1) Skriv inn kampanjekoden Sesongkort18
2) Trykk "Legg til"
3) Trykk "Fortsett"
4) Fullfør bestillingen som vanlig

NB: Sesongkort og legitmasjon må fremvises ved fremmøte i klatreparken. Reservasjonen er ugyldig uten dette.

Spørsmål & Svar

Her finner du en oversikt over ofte stilte spørsmål med svar.

- Hva med barn i parken?


Barn under 6 år må ha med en voksen i grønne løyper. Barn under 12 år må ha med en voksen i blå, røde og sorte løyper.  Vi anbefaler min 1 voksen per 4 barn. Vi kan dessverre ikke gi barn uten følge av ansvarlig voksen tilgang til de «høye løypene» i parken.

- Hva er egenerklæringsskjema?


Alle som skal benytte parken må fylle ut egenerklæringsskjema hvor de forplikter seg til å følge parkens sikkerhetsregler. For personer under 18 år må dette signeres av en ansvarlig voksen. Dette kan gjøres digitalt - klikk her – eller ved ankomst til parken. Vi kan dessverre ikke gi gjester uten egenerklæring tilgang til parken.

- Hva slags opplæring får man?


Alle som skal benytte klatreparken må gjennomføre et obligatorisk sikkerhetskurs med instruktør. Kurset må gjennomføres minst en gang per sesong. Opplæringen gjennomføres ved ankomst til parken, før man kan begynne å klatre. På dager med stor pågang må det dessverre påregnes noe ventetid i sikkerhetsopplæringen. Følg instruktørens beskjeder nøye for å minske ventetiden.

- Kan man oppleve at det er fullt i parken?

Parken har dessverre ikke ubegrenset kapasitet. Vi har et maks antall seler som vi deler ut, når dette antallet er nådd, kommer det ikke inn flere før noen leverer tilbake selen, slik at det ikke skal bli for fullt i parken.

- Hvor parkerer jeg?

Vi har gratis parkering med god kapasitet rett ved parkområdet. Følg skilting. Vi har begrenset med parkeringsplasser og oppfordrer flest mulig til å benytte seg av kollektivtransport og sykkel!
Alternative parkeringsmuligheter: 
Toyota Bilia: Lørdag etter kl 14.00 og hele søndag.
Statoil Rotvoll: Offentlig parkering mot betaling.

- Hva er Drop-in?

Drop-in er når man kommer til parken uten forhåndbestilling. I motsetning til de som har forhåndsbestilt billett, er man ikke garantert plass. På dager med regulær åpningstid legges ikke forhåndssolgte billetter ut til salg i vår butikk.

- Hvordan kan man betale hos dere?


Vi aksepterer de fleste betalingskort samt kontanter. Grupper kan få ettersendt faktura for sitt besøk (må avtales på forhånd).

- Er det noen form for servering?


Det er tillat å medbringe egen mat og drikke. Vi selger drikke, snacks og is i kiosken. Ta med egen grillmat og benytt vår grill eller pizzaovn om ønskelig. Dersom du ønsker å benytte grillen eller pizzaovnen gir du beskjed om dette ved ankomst. For arrangementer utenom våre ordinære åpningstider kan grillen og pizzaovnen fyres opp etter avtale. 

- Hvis jeg ikke skal klatre, må jeg betale?

Nei. De som ikke skal delta på aktiviteter/klatring i parken, trenger ikke å kjøpe dagskort eller reservere plass. Vi har et flott turområde og etablert stinettverk hvor en kan oppleve parken fra bakkenivå.

- Er det lov å ha med medbrakt mat?


Ja, det er lov. (Grunnet brannfare tillates ikke medbrakt kull, engangsgriller osv).

- Kan jeg ta med hunden min?


Hunder er tillatt i parken. Ha med pose og hold alltid hunden i bånd.

- Funksjonsnedsettelser og spesielle behov?

Parken har anledning til å ta i mot og tilrettelegge aktiviteter for gjester med funksjonsnedsettelser og andre spesielle behov. Dette må avtales på forhånd. For spørsmål og kontakt trondheim@hoytlavt.no eller tlf 948 70 956.

- Hva om været blir dårlig?


Parken holder åpent uansett vær i sesongen. Ved torden og/eller kraftig vind kan hele eller deler av parken måtte stenges til været løyer. Uforutsett driftstans medfører ikke rett til refusjon av billettpenger.

- Hvordan kan jeg komme i kontakt med dere?


All relevant informasjon om parken, lokalisering osv finner du på nettsidene våre. Skulle du allikevel ha behov for å kontakte oss – send en e-post til trondheim@hoytlavt.no og vi svarer deg innen 2 dager. Vi kan også kontaktes på tlf +47 902 14 047 (her er det dessverre stor pågang i sesong).

- Tar dere i mot ledsagerbevis?

Ja, vi tar i mot ledsagerbevis. For å bestille billett med ledsagerbevis legger man inn koden: LEDSAGER2018 der hvor det står "Legg til kampanjekode" ved kjøp av billett. Ledsagerbevis må fremlegges ved ankomst.

- Kan mitt barn på 2 år klatre?

Ja, om barnet er over 80 cm så kan det klatre i våre to orange løyper. Vi anbefaler at en voksen er med opp i løypene og klatrer sammen med barnet og hjelper til der det trengs. 

Veien til oss

Her finner du veibeskrivelse og informasjon om hvordan du kommer deg til klatreparken.

Adresse

Du finner klatreparken i Ranheimsvegen 11, på Rotvoll i Trondheim, kun 10 minutter fra Trondheim sentrum. Veiadressen er Ranheimsvegen 11. Ranheimsvegen er nå stengt øst for vår adresse. All adkomst med bil må derfor skje fra vest. 

Med bil

Fra Lade:
Kommer du fra Lade, ta til høyre inn på Leangen Allè, og så til venstre på Ranheimsvegen.

Fra Øst/Sør:
Kommer du fra øst eller sør, ta av til Gildheim, ta til høyre i rundkjøringen og følg Ranheimsvegen rett frem.

Bussforbindelser

Buss nr 7, 36, 37, 38, 66, 98, 138, 310 og 330 går til busstoppet «Travbanen» og buss nr 6 og 106 går til busstoppet «Travbanevegen». For mer info se på www.atb.no

Parkering

Vi har begrenset med parkeringsplasser. Vi oppfordrer flest mulig til å benytte seg av kollektivtransport og sykkel! Alternative parkeringsmuligheter: 

Toyota Bilia: Lørdag etter kl 14.00 og hele søndag.

Statoil Rotvoll: Offentlig parkering mot betaling.

Åpningstider 2018

Høst/vinter 2018/2019

ÅPENT:

Vi tar i mot grupper på bestilling hele vinteren. Ta kontakt på trondheim@hoytlavt.no!

Åpningstider for 2019 kommer snart!

Grupper

Priser 2018

Finn oversikt over priser for aktiviteter i klatreparken. Du sikrer deg plass til klatreparken ved å kjøpe på nett innen midnatt dagen før du/dere ankommer parken. Det er også mulig å kjøpe drop-in-billetter ved ankomst i parken, hvis det fortsatt er ledige billetter. Det er gratis inngang i klatreparken, det er kun de som skal klatre i løypene som må kjøpe billett.

Priser i ordinære åpningstider

Dag - Stor

Person over 140 cm høy.

350,-
Dag - Medium

Person 110 - 140 cm høy.

300,-
Dag - Liten

Person under 110 cm.

180,-
Grupperabatt

For grupper fra 20 personer og oppover. 50,- i rabatt per pers.

-50,-
Bursdag

Minimum 10 stk. 3 timer i parken. Under 140cm: 200,- & Over 140cm: 250,-

200,-/250,-
Bedrift - klatring

Minimum 10 stk. Inntil 4 timer i parken.

350,-
Bedrift - teambuilding

Minimum 10 stk. Inntil 6 timer i parken. (Må bestilles per mail.)

800,-
Div. grupper

Minimum 10 stk. Inntil 4 timer i parken.

350,-/300,-/180,-
Skoleklasser

Minimum 10 stk. 3 timer i parken.

225,-
Barnehager

Minimum 10 stk. 3 timer i parken.

160,-
Utdrikningslag

Minimum 10 stk. 3 timer i parken.

250,-

Sesongkort

Sesongkort

Alle høyder. Gjelder 

2500,-