Klatreparken er åpen, men med noen restriksjoner. Smitteverntiltak er iverksatt for å følge myndighetenes krav. Les mer her

Forrige Neste

Barnehagebesøk

Pris: 165,- per person, minstepris: 2475,-

Minimum 15 stk.

Bestilling


På bestilling per mail: trondheim@hoytlavt.no.

Gruppen har 3 timer i parken.

Vi tar imot barnehager på dagtid i ukedagene.

Besøket


Besøket begynner med utlevering av utstyr, før dere får opplæring av våre erfarne instruktører. Deretter tar vi dere med til våre orange klatreløyper hvor barna får lekt og moret seg sammen. Vårt system sikrer at ingen kan koble seg ut oppe i løypene og det er derfor veldig trygt også for små barn! Løypene består av zip-lines og spennende hinder. Da høyden på løypene varierer noe (1-2 meter over bakken) vil det være hensiktsmessig at også de voksne har på seler slik at de kan hjelpe til oppe i løypene ved behov.

Vi anbefaler at minimum to stk er med opp i løypene sammen med barna. Man kan også hjelpe til fra bakken for de som ønsker det.

Høydekravet til de ulike fargene på løypene er: Orange: over 80 cm. Grønn/mørkgrønn: over 110 cm.

Barn under 6 år må følges i løypene av ansvarlig voksen i grønne løyper. Barn under 12 år må følges i løypene av voksen i blå, rød og sorte løyper. Maksimum vektgrense: 120 kg.

Egenerklæring


Husk å fylle ut egenerklæringsskjema før du ankommer parken. Fylles ut kun én gang per sesong og gjelder alle H&L-parker. Fyll ut skjema her.

Mat & Drikke


Vi har griller som kan benyttes på bestilling, mat må medbringes selv. Vi selger is, snacks og drikke i kiosken. I parken har vi sitteplasser utendørs både ved grillene og inni skogen og her kan dere nyte en god matpause. Vi anbefaler at spising tas enten før eller etter besøket. Områdene rundt om i parken kan benyttes uten tilsyn, med unntak av grillen.

Praktisk info


Gjelder kun ved forhåndsbestilling for minimum 15 personer.

For bestilling, ta kontakt på trondheim@hoytlavt.no.

PRAKTISK INFO – Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss finner du her.