Spørsmål & Svar

Her finner du en oversikt over ofte stilte spørsmål med svar.

Åpningstidene i parken varierer med sesongen. Følg med på nettsidene for oppdaterte åpningstider. 

  • Barn under 6 år må ha en voksen med i orange løype, enten på bakken eller opp i løypa.
  • Barn under 6 år må ha med en voksen opp i grønne løyper.
  • Barn under 10 år må ha med en voksen opp i blå og røde løyper. 

Vi anbefaler min 1 voksen per 3 barn. 

I orange klatreløyper kan voksne følge fra bakken og trenger ikke billett til det.

For å være aleine i parken må barn være over 12 år. Barn under 12 år må ha en ansvarlig voksen tilstede. 

Alle som skal benytte klatreparken må gjennomføre et obligatorisk sikkerhetskurs med instruktør. Dette skjer etter dere har fått utstyr,  før dere kan gå ut i løypene.

Kurset må gjennomføres minst en gang per sesong.

Klatreparken vår har dessverre ikke ubegrenset kapasitet. Derfor kan det blir fullt. Du kan sikre deg plass ved å kjøpe billett i god tid på nettsidene våre. Er det ikke ledig billetter på nettsidene våre er vi dessverre fullbooket.

Vi har gratis parkering med god kapasitet rett ved klatreparken. Vi har dessverre ikke lading for elbil.

Nei. Gravide kan ikke klatre i klatreparken. De som ikke klatrer kommer gratis inn.

Vi aksepterer de fleste betalingskort. Vi har også Vipps. Grupper kan få ettersendt faktura for sitt besøk (må avtales på forhånd).

Nei. De som ikke skal delta på aktiviteter/klatring i parken, trenger ikke å kjøpe dagskort eller reservere plass. Vi har et etablert stinettverk hvor en kan oppleve parken fra bakkenivå, og mange krakker der du kan sitte og nyte parken fra bakken. 

Vi selger drikke, is og enkel snacks. I Blaafarveværkets sesong anbefaler vi å ta turen dit for en matbit. 

Ja. Det er benker på området der en kan sitte og spise. Det er ikke lov med engangsgriller. Vi kan tenne opp i bålpanna etter ønske. 

Hunder er tillatt i klatreparken. Ha med pose og hold alltid hunden i bånd.

Parken vil gjøre sitt beste for å ta imot og tilrettelegge aktiviteter for gjester med funksjonsnedsettelser og andre spesielle behov. Dette må avtales på forhånd. For spørsmål og kontakt, send oss en mail.

Ja det kan du. Legg til koden, LEDSAGER, under «Legg til rabattkode» når du kjøper billett på våre nettsider. Da vil denne billetten bli gratis. For å kjøpe flere billetter samtidig klikk på «legg til», ellers vil koden virke inn på alle billettene. Husk at du må vise frem ledsagerbeviset når du kommer til klatreparken.

Parken holder åpent uansett vær i sesongen. Ved torden og/eller kraftig vind kan hele eller deler av parken måtte stenges til været løyer. Uforutsett driftstans medfører ikke rett til refusjon av billettpenger.

Ja, vi har flere ulike alternativer i nærområdet. Klikk her for å se alternativer til overnatting. 

All relevant informasjon om parken, lokalisering osv. finner du på nettsidene våre. Skulle du allikevel ha behov for å kontakte oss – send en mail til modum@hoytlavt.no og vi svarer deg innen 2 dager.