Teambuilding med Høyt & Lavt Jakten

Bli med på vår teambuilding Høyt & Lavt Jakten! Test samarbeidet og tenk kreativt som aldri før! Velg mellom spennende oppgaver oppe i klatreløypene eller nede i klatreparken i jakten på seier. 

Priser


Bedrifter, vennegjenger og utdrikningslag:

Høyt & Lavt Jakten varer ca. 2,5 t med mulighet for klatring for de som ønsker det etter konkurransen er avslutta, totalt ca. 3 timer.

Pris kr 750,- per pers. Minimum 10 pers. Ta kontakt for bestilling.

NB! Må bestilles minst 1 uke før.

Informasjon


Utendørs teambuilding

Er det noen i gruppa som ikke kan / ønsker å klatre? Da er Høyt & Lavt Jakten noe for dere!

Høyt & Lavt Jakten er en utendørs teambuilding for alle grupper, uavhengig av alder, erfaring og ferdighetsnivå. Jakten tilpasses grupper på mellom 10 og 30 personer og varer i omtrent 2,5 timer.

Her skal dere jakte på bokstaver, og sette sammen så mange ord som mulig til slutt. Bokstavene spres rundt i parken, både oppe i trærne og nede på bakken. Så mange som mulig må finnes for å gi ditt lag best utgangspunkt i det som best kan kalles for «skogsscrabble»!

Vi tilbyr Høyt & Lavt Jakten, en annerledes og inkluderende teambuilding-opplevelse som også passer for deg som liker å holde føttene på bakken. I Jakten er du med på å løse oppgaver og bidra til lagets suksess. Enten du velger å lete etter ledetråder og løse oppgaver i terrenget i klatreparken eller i klatreløypene, så er du en viktig del av laget.

Teambuilding er ikke bare for kontoret – det er for alle! Enten det er en familiedyst hvor familiemedlemmer konkurrerer om å være best, en aktivitet for et utdrikningslag før den store dagen, eller et spennende bedriftsevent for å styrke samarbeidet og motivasjonen blant ansatte, så er Jakten en aktivitet som engasjerer alle.

Bli bedre kjent gjennom Høyt & Lavt Jakten – en teambuildingopplevelse som passer for alle aldre og interesser, enten dere foretrekker å være i tretoppene eller på bakken!

Tidspunkt


Grupper kan bestille hverdager og helger. Høyt & Lavt Jakten må gjennomføres utenfor åpningstid.

Retningslinjer


Adgang til klatreløypene er ikke tillatt for personer som:

  • veier mer enn 120 kg
  • er gravide
  • er påvirket av alkohol eller andre rusmidler

Alle som skal klatre må delta på opplæring i klatreparken og sette seg inn i og følge klatreparkens regler.

  • Kurset må gjennomføres minst en gang per sesong

Det er gratis å være i klatreparken for de som ikke skal klatre eller delta på teambuilding.

Praktisk info for grupper


Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss finner du her.