Om Høyt & Lavt Modum

Høyt & Lavt Modum åpnet høsten 2020. Vi ligger ved turistattraksjonen Blaafarveværket, på veien opp mot Koboltgruvene. Klatreparken består av 6 ulike typer løyper i trærne, med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene består bl.a. av vaiere og tauverk som er bygget inn i det naturlige terrenget, og lar deg oppleve en spennende verden fra tretoppene.

Vi har i tillegg en fjellvegg der dere kan benytte de tre autosikringene våre for å klatre trygt i fjellveggen, uten å trenge å ha med noen til å sikre. Fjellveggen gir ulik vanskelighetsgrad avhengig av hvilken autosikring og rute du velger.

Takket være støtte fra Sparebank1 Modum har vi fått satt opp en sprettboks, «Bankboksen», som er gratis for alle å benytte.

I Høyt & Lavt klatreparker legger vi til rette for utfordrende aktiviteter og rå opplevelser i et sikkert miljø, for alle aldre og ferdighetsnivåer. Vi har tilrettelagte tilbud for enkeltpersoner, familier og grupper. Høyt & Lavt Modum eies og drives av Gunhild og Torger Martin Kopland Terum.

Kontaktinfo


Overnveien 100,
3340 Åmot på Modum

958 49 772

Bedrifter & Grupper

Ønsker dere en dag med spenning, moro og ulike aktiviteter, kontakt oss på e-post: modum@hoytlavt.no

Skoler

Ønsker skoleklassen din en dag med spenning, moro og ulike aktiviteter, kontakt oss på e-post: modum@hoytlavt.no

Nøkkelpersoner


Gunhild Kopland Terum

Daglig leder gunhild@hoytlavt.no 95849772

Om oss


Høyt & Lavt Modum åpnet høsten 2020. Gunhild og Torger Martin Kopland Terum er eiere og drivere av parken. Parken ble bygget med 5 ulike klatreløyper; en orange, to grønne, en blå og en rød. Da vi bygde parken fant montørene en fjellvegg de mente vi ikke kunne la stå ubrukt midt i en klatrepark. Dermed fikk vi Høyt & Lavts første utendørs klatrevegg med autosikringer. Sensommeren 2021 fikk vi støtte fra Sparebank1 Modum for å sette opp en sprettboks som alle kan benytte uten å betale. Vi kaller den selvfølgelig «Bankboksen». Velkommen til oss!