Barnebursdag i tretoppene

En høytflyvende bursdag! Vi garanterer deg en sporty og vellykket feiring med aktive og fornøyde barn som får boltre seg fritt i tretoppene! Bursdag kan feires i vanlig åpningstid (helger og alle dager i skoleferier), eller utenom åpningstid hvis dere er over 20 stykker.

Priser


2 – 9 år: 260 kr per pers
10 år +: 360 kr per pers

Må bestilles minst 1 uke før. Dersom dere ønsker bursdag utenom åpningstidene har vi en grense på min. 20 personer. Kontakt oss på mail for bestilling.

Åpningstider


Bursdag kan feires på hverdager og helger, både i og utenfor vanlig åpningstid. Velger dere å feire i ordinær åpningstid får dere dagskort til prisen av 3-timerskort. Utenfor åpningstid er prisen for 3 timer.

Informasjon


Klatrebursdag full av aktivitet. 
En høytflyvende bursdag! Vi garanterer deg en sporty og vellykket feiring med aktive og fornøyde barn som får boltre seg fritt i tretoppene! Gjelder ved forhåndsbestilling for minimum 20 personer med inntil 3 timers aktivitet utenfor åpningstid, eller full dag i åpningstida. Ved bursdag utenfor åpningstid gjør vi oppmerksom på at stenging av de lengste løypene begynner 15 min før stengetid.

Mat


Dere kan ha med medbrakt mat som dere organiseres selv, vi reserverer plasser til dere. Dersom dere ønsker å grille, har vi bålpanner som vi kan fyre opp for dere.

Merk: Vi har ikke mulighet for å varme mat/ holde mat kjølig for dere.

Bursdagsinvitasjon


Vi har laget en invitasjon (A4) som du kan laste ned og printe ut selv.

Viktig informasjon


Adgang til klatreaktivitetene er ikke tillatt for personer som:

  • veier mer enn 120 kg
  • er gravide
  • er påvirket av alkohol eller andre rusmidler

Alle som skal klatre må delta på opplæring og sette seg inn i og følge klatreparkens regler.

Det er gratis inngang til området for de som ikke skal klatre.

Praktisk info for grupper


Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss finner du her.