Klatreparken er åpen for grupper hele året. Send en e-post til lillestrom@hoytlavt.no dersom du ønsker å bestille eller har spørsmål. Gjør deg kjent med smitteverntiltakene våre før ankomst. Les mer her

Praktisk info for grupper

Her finner du praktisk informasjon for grupper som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss.


Høydekrav


Løypene våre er gradert med farger som i et alpinanlegg. Orange er de enkleste og sorte er de vanskeligste. I mellom finner man lysegrønne, mørkegrønne, blå og rød. Høydekravet til de ulike fargene på løypene er:

Orange: Over 80 cm.
Grønn/mørkgrønn: Over 110 cm.
Rød/blå: Over 140 cm.
Svart: Over 160 cm.

Løypene for de lave høydene er både enklere og ligger lavere over bakken enn for de med høyere høydekrav.

Egenerklæring


Alle som skal klatre i parken skal fylle ut og levere egenerklæring. Dette gjøres på våre nettsider før man kommer til parken. Egenerklæringen gjelder for hele sesongen dersom man har levert over nett. Ved gruppebesøk kan en ansvarlig fylle ut for hele gruppen.

Gå til Egenerklæring

Kjøp billetter på nett


Du kjøper billetter på nett for å sikre deg plass i parken. Du kan også kjøpe billetter når du kommer, men vi kan da ikke garantere plass.

Kjøp billetter her

Sikkerhet & Opplæring


All aktivitet hos Høyt & Lavt er kvalitetssikret gjennom våre rutiner og internkontroll. Klatreapparatene kontrolleres årlig og er godkjent av Statens Jernbanetilsyn. Sikkerhet er første prioritet i vår virksomhet og vi jobber kontinuerlig med utvikling og forbedring. Vi setter stor pris på tilbakemelding om det skulle være noe å utsette på deres opplevelse hos oss!

Vær & Bekledning


Vi anbefaler treningstøy eller lett turtøy hvis man skal klatre. Man blir fort varm av all aktiviteten, så kle deg med mulighet for lettelse i antrekket. Det kan være gunstig å ha med en sekk med ekstra tøy. Joggesko eller tursko med god såle er å fortrekke. Det er ikke noe problem å klatre mens det regner – ha litt lett regntøy med i sekken. Det kan også være godt å klatre med tynne hansker i de vanskeligere løypene.

Mat & Drikke


Vi har servering fra vår kafé i ordinær åpningstid. Her er det fokus på sunn og næringsrik mat for aktive barn og voksne i alle aldre. I utvalget er det bakervarer fra eget bakeri og hjemmelaget snacks, som sjokolade og nøtter. Vi serverer også påsmurte blingser, salater og varm mat. Ute på tunet er det godt med sitteplasser.
Grillen vår kan benyttes av de besøkende i helgene og i skolens ferie mellom 12.00 og 15.00, så legg igjen engangsgrillen eller tilsvarende hjemme.

Oppbevaring


Sekker/bager/klær og andre personlige eiendeler man ikke ønsker å ha med seg når man klatrer oppbevares i klatreparken på eget ansvar.

Overnatting


Ved innkjøringen til klatreparken finner du Smakfulle Rom Konferansegård. Kombinere et opphold i parken med mat/ overnatting (for bedrifter og større grupper). For enkeltpersoner og familier som ønsker å overnatte er det blant annet muligheter for overnatting på Olavsgaard som ligger 10-15 min unna med bil.