Vi har åpent for bedriftsmarkedet hele året. smakfulleevent.no administrerer og planlegger din perfekte dag i parken. Ta kontakt på booking@smakfulleevent.no for info og spørsmål.

Halloween

Her kommer mer informasjon om Halloween 2021.

Vi avslutter årets sesong på selveste Halloween! Klatreparken er åpen som normalt, men vi har også flere gratis aktiviteter som et skikkelig spøkelseshus, spøkelses-sti og sprettboks. Det blir god stemning på tunet med salg av mat og drikke. Håper vi ses!

Velkommen til en annerledes dag i klatreparken!


Vi gleder oss til å lage uhyggelig stemning i parken på selveste Halloween. Kafeen er pyntet til et skikkelig spøkelseshus og det blir spøkelsessti i skogen. Har du lyst til å kle deg ut, så gjør gjerne det! Vi gleder oss og håper du har lyst til å bli med på dette sammen med oss!

I år blir Hallowen fra tre-til-tre, ikke fra dør til dør.

Program
Åpen klatrepark 13-1630
Spøkelsessti 1630-
Spøkelseshus 13-18
Kafeutsalg på tunet åpen fra 13-18

Kaféen selger bakevarer, middag  m.m. for store og små og alt er laget spesielt for denne dagen… Det ser kanskje ekkelt ut, men det smaker nydelig…

Billetter til klatring bestilles som vanlig på vår nettside der du velger ankomsttidspunkt.
Gratis inngang for ikke-klatrende og til Spøkelseshus, spøkelses-sti, gapestokk og sprettboks.

! Husk at barn over 12 år må ha med en betalende voksen opp i trærne.

Klatretunet kafe


Vi pynter til skikkelig spøkelseshus i kafeen og vi gleder oss stort til å vise deg dette. Vi serverer som vanlig god hjemmelaget mat, fersk hvetebakst og kaker som passer denne dagen…

Ta turen innom for å se og prøve noen av gratisaktivitetene vi har hos oss. F.eks. megatrampoline, stylter og lekeområdet Maurtua for de minste. Denne dagen kan du også gå vår spøkelsessti i skogen, og husk å ta med lommelykta (løypa er ca to km, men kan avbrytes om det er ønskelig).