Klatreparken er åpen, men med noen restriksjoner. Smitteverntiltak er på plass for å følge myndighetenes krav. Les mer her.

Forrige Neste

Utdrikningslag

I Klatreparken kan brudgom eller bruden få en skikkelig spennende dag sammen med utdrikningslaget sitt. Kjør zipliner, vær ute sammen og kjenn på spenningen i tretoppene.

Fra Kr 320,- pr person. (Full pakke m/ Fjellvåken zip-line kr 450 pr person)
Grupperabatt over 20 personer.

Åpningstider


I ordinær åpningstid

Informasjon


Klatreparken kan på en aktiv og særdeles underholdende måte være en test på hvordan han/ hun takler stresset, spenningen og utfordringene som kanskje venter. En ekstra utfordring til de 8 klatreløypene og 22 zip-linene kan være Fjellvåken – Norges råeste zip-line. Stup 500m nedover fjellsiden og over Grotjønn i opptil 80 km/t!

Dere styrer dagen selv, men klatrer sammen som gruppe og vi garanterer mye latter og moro oppe mellom trærne. Hvis det er noen i gruppa som ikke skal klatre, betaler de selvsagt ingen inngang, men kan følge med fra bakkenivå og være heiagjeng og fotograf.

Er du forlover? Merk deg dette:

  • Det er forbudt å nyte alkohol i forbindelse med aktiviteter hos oss.
  • Vi anbefaler at dere beregner minimum 3 timers besøk hos oss, noen foretrekker å komme før lunsj og andre etter.
  • Fjellvåken åpner kl. 12:00
  • Vi sender ikke faktura

EGENERKLÆRING


Husk å fylle ut egenerklæringsskjema før du ankommer parken. Fylles ut kun én gang per sesong og gjelder alle H&L parker. Fyll ut skjema her.

PRAKTISK INFO FOR GRUPPER


Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss finner du her.