Praktisk info for grupper

Her finner du praktisk informasjon for grupper som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss.


Høydekrav


Løypene våre er gradert med farger som i et alpinanlegg. Orange er de enkleste og sorte er de vanskeligste. I mellom finner man lysegrønne, mørkegrønne, blå og rød. Høydekravet til de ulike fargene på løypene er:

Orange: Over 80 cm.
Grønn/mørkgrønn: Over 110 cm.
Rød/blå: Over 140 cm.
Svart: Over 160 cm.

Alle som skal klatre i parken må fylle ut og levere egenerklæring. Det er mulig å fylle ut for flere personer på et skjema. Ved gruppebesøk kan en ansvarlig fylle ut for hele gruppen. Den som står som innsender av egenerklæringsskjema må være over 18 år.

Egenerklæringen gjelder for hele sesongen.

Kjøp billetter på nett


Kjøp billetter på nettsiden vår før ankomst. Bestill senest innen midnatt dagen før ankomst. Da er du/dere garantert plass. Ta med kvittering med QR kode og vis denne ved ankomst.

Kjøp billetter her

Sikkerhet & Opplæring


All aktivitet hos Høyt & Lavt er kvalitetssikret gjennom våre rutiner og internkontroll. Klatreapparatene kontrolleres årlig og er godkjent av Statens Jernbanetilsyn. Sikkerhet er første prioritet i vår virksomhet og vi jobber kontinuerlig med utvikling og forbedring. Vi setter stor pris på tilbakemelding om det skulle være noe å utsette på deres opplevelse hos oss!

Vær & Bekledning


Vi anbefaler treningstøy eller lett turtøy som det beste til klatring. Man blir fort varme av all aktiviteten, så kle deg med mulighet for lettelse i antrekket. Det kan være gunstig å ha med en sekk med ekstra tøy. Joggesko eller tursko med god såle er å fortrekke. Det er ikke noe problem å klatre mens det regner – ha litt lett regntøy med i sekken. Vær obs på at det er kvae i trærne. Klær med snorer som kan henge seg fast (hettegensere o.l.) anbefales ikke. Langt hår må også samles i strikk e.l.

Mat & Drikke


Fra kaféen serverer vi kaffe, is, drikke og et utvalg snacks. Det er også tillatt å medbringe egen mat og drikke, men terrassen og kaféen er forbeholdt betalende gjester. Det er også bra med sitteplasser ute på plenen foran kaféen med panoramautsikt mot vår lengste zip-line og Grotjønn. Hos oss kan du også kjøpe saftige hamburgere og pølser som er levert av Slakter Eide sammen med håndlagde hamburger- og pølsebrød fra Kjøkkenskapet. Når du har valgt ut ditt eget grillmåltid tar du dette med ut og griller det selv på en av våre griller. Vi har effektive gassgriller som vi låner ut til våre gjester som handler i kaféen.

Forskriften for brannforbygging: Det er i tidsrommet 15. april til 15. september forbudt å gjøre opp ild i eller i nærheten av skog og annen utmark uten tillatelse fra kommunen. Kommunestyret selv kan gjennom lokal forskrift fravike dette forbudet dersom lokale forhold tilsier det. Det er likevel tillatt å gjøre opp ild der det åpenbart ikke kan medføre brann.

Overnatting


Foreløpig tilbyr vi ikke overnatting i parken, men kontakt oss gjerne for alternativer.