Spørsmål & svar

Her finner du en oversikt over ofte stilte spørsmål med svar.

Åpningstidene i parken varierer med sesongen. Oppdaterte åpningstider finner du her. Husk: senest oppmøte kl. 14:00, i sommerferien kl 15:00.

Barn under 6 år må ha med en voksen i oransje og grønne løyper. Barn under 10 år må ha med en voksen i blå og røde løyper. Vi anbefaler min. 1 voksen per 4. barn. Gjelder ikke Lille Bjørn og Pegasus hvor man kan hjelpe barna fra bakken. Vi kan dessverre ikke gi barn uten følge av ansvarlig voksen tilgang til de «høye løypene» i parken.

Adgang til klatreløypene er ikke tillatt for personer som:

– veier mer enn 120 kg
– er gravide
– er påvirket av alkohol eller andre rusmidler

Alle som skal klatre må delta på opplæring i klatreparken og sette seg inn i og følge klatreparkens regler.

Det er gratis å være i klatreparken for de som ikke skal klatre.

Kurset må gjennomføres minst en gang per sesong

Se gjerne vår opplæringsvideo for å se klatreparkens regler før dere kommer.

All aktivitet hos Høyt & Lavt er kvalitetssikret gjennom våre rutiner og internkontroll.

Klatreapparatene kontrolleres årlig og er godkjent av Statens Jernbanetilsyn
Sikkerhet er første prioritet i vår virksomhet og vi jobber kontinuerlig med utvikling og forbedring
Vi setter stor pris på din tilbakemelding, så snakk gjerne med oss når du er på besøk eller send oss en mail.

Alle som skal benytte klatreparken må gjennomføre et obligatorisk sikkerhetskurs med instruktør. Kurset må gjennomføres minst én gang per sesong. På dager med stor pågang må det dessverre påregnes noe ventetid i sikkerhetsopplæringen. Følg instruktørens beskjeder nøye for å minske ventetiden.

Parken har dessverre ikke ubegrenset kapasitet. Vi har et maks antall seler som vi deler ut. Når dette antallet er nådd kommer det ikke inn flere før noen leverer tilbake selen.

Det er en liten parkeringsplass ved gamle resepsjonen og en stor parkeringsplass nedenfor klatreparken.

Drop-in er når man kommer til parken uten forhåndbestilling. I motsetning til de som har forhåndsbestilt billett, er man ikke garantert plass. På dager med ordinær åpningstid legges billetter som ikke har blitt solgt på forhånd ut til salg i vår resepsjon.

Vi aksepterer de fleste betalingskort samt kontanter og Vipps. Grupper kan få ettersendt faktura for sitt besøk (må avtales på forhånd).

I parkens åpningstid får du kjøpt is, mineralvann, saft, mm i resepsjonen.

Nei. De som ikke skal delta på aktiviteter/klatring i parken, trenger ikke å kjøpe kort eller reservere plass. Vi har et flott turområde og etablert stinettverk hvor en kan oppleve parken fra bakkenivå.

Det finnes grillplass og benker hvor man kan nyte medbrakt mat. Grunnet brannfare tillates ikke medbrakt kull, engangsgriller osv. For å bruke våre bålpanner må du kjøpe grillkull hos oss. Grillkull og leie av bålpanne = kr 100.

Hunder er tillatt i parken. Ha med pose og hold alltid hunden i bånd. Hunder skal ikke tas med inn mot bolighuset på gården.

Parken har anledning til å ta i mot og tilrettelegge aktiviteter for gjester med funksjonsnedsettelser og andre spesielle behov. Dette må avtales på forhånd. For spørsmål og kontakt bjorli@hoytlavt.no eller ring oss på tlf. +47 960 03 844.

Parken holder åpent uansett vær i sommersesongen. Ved torden og/eller kraftig vind kan hele eller deler av parken måtte stenges til været løyer. Uforutsett driftstans medfører ikke rett til refusjon av billettpenger. Om vinteren åpnes parken når været tillater det. Det vil hver dag under vinterhalvåret bli gjort en vurdering om det er forsvarlig å åpne parken, følg med på bl.a. Facebook-siden vår.

All relevant informasjon om parken, lokalisering osv. finner du på nettsidene våre. Skulle du allikevel ha behov for å kontakte oss – send en e-post til bjorli@hoytlavt.no og vi svarer deg omgående. Vi kan også nås på tlf. +47 960 03 844 (her er det dessverre stor pågang i sesong).