Forrige Neste

Bjorliheimen Hotell


Bjorliheimen hotell og møtesenter ligger like ved E136 på Bjorli. Hotellet har 130 sengeplasser og er kjent for sin hjemmekoselige atmosfære. De har også 40 caravanplasser med strøm og stort sanitæranlegg, samt 15 hytter.

Bjorli Vintercamping


Bjorli Vintercamping ligger sentralt mellom klatreparken, flotte langrennsløyper og service og handel i sentrum av Bjorli. De har 40 døgnplasser til campingvogner og bobiler, og topp moderne sanitæranlegg.

Bjorli Feriesenter AS


Bjorli feriesenter er en caravanplass i sentrum av Bjorli. Her er det plass til 70 campingvogner. Det er også et motell med 23 sengeplasser, felles kjøkken, bad og oppholdsrom.

Lesjaskogvatnet Camping


Campingplassen ligger ved det vakre Lesjaskogsvatnet. De tilbyr utleie av robåter, kanoer, tråbåter, sykler, hytter, teltplass, oppstillingsplass for campingvogner og bobiler. Her får du også kjøpt fiskekort.

Aaheim Camping


Aaheim camping er en familiecamping med helårsdrift. De har teltplasser, hytter og plasser for bobiler og campingvogner, samt helårsplasser for campingvogner. Campingen ligger like ved E136, rett ved siden av Lesjaskogsvatnet.

Tynnøl Backpackers Lodge


Tynnøl er en kugård på Lesja, 20 km vest for Dombås. De tilbyr rimelig overnatting. Her får du sove i gamle tømmerhus midt på tunet. De har 15 sengeplasser og noen teltplasser. Serviceavdeling med kjøkken, dusj og toalett finner du i kjelleren på hovedhuset.

Kolstad Gard


Kolstad gard ligger i Lesja sentrum, like ved Lesja kirke og Lesja bygdemuseum. Her kan du bo i det gamle hovedhuset eller i eldhuset. Det er også camping- og teltplass.

Søre Traasdahl Hyttetun


Søre Traasdahl hyttetun ligger ca. 8 km fra Dombås. Det er et koselig tun med fire forskjellige hytter. Lågen renner et steinkast fra hyttetunet og er et eldorado for sportsfiskere. Omgitt av nasjonalparker på alle kanter er det ikke vanskelig å finne sine favorittsteder eller opplevelser i Nasjonalparkriket sommer som vinter. Vertskapet er svært godt kjent i fjellområdene og kan bistå med mange gode tips.

Lesja gjestgiveri


Lesja gjestgiveri ligger like ved E136 i Lesja sentrum. I tillegg til rom inne på selve gjestgiveriet har de fire vinterisolerte hytter like ved.

Sjongsvangen


Sjongsvangen på Dalsida finner du like ved Sjongsvannet som ligger 860 m.o.h., akkurat på tregrensen. Her er romslige tømmerhytter med plass til 2, 4 eller 7 gjester.

Lesja Fjellstyre


Lesja fjellstyre har 14 hytter/buer som leies ut. Disse er åpne for booking fra 10. januar. Hyttene og buene er gode utgangspunkt for jakt, fiske, friluftsliv. 5 av hyttene ligger ved bilvei der du kan kjøre helt fram til hytta, mens de andre buene ligger mellom 2-6 timers gange til fjells.

Lesja Jeger og Fiskeforening


Lesja JFF har tre hytter til utleie. Hyttene ligger mellom 2-6 timers gange til fjells.

Airbnb


På Airbnb finner du flere overnattingsmuligheter i Lesja.

Dombås Hotel


Dombås Hotel har 99 lyse og innbydende rom i ulike størrelser – alle med klimaanlegg, komfortable senger, moderne bad med hårføner, satetlitt-TV og skrivebord.

Toftemo Turiststasjon


Toftemo turiststasjon, like ved E6 på Dovre, har både hotellrom, hytter og plasser til campingvogn, bobil og telt.

Hjerkinn Fjellstue og Fjellridning


Hjerkinn fjellstue har 4 enkeltrom og 22 dobbeltrom i hovedbygget. Annekset har 12 nye leiligheter/familierom. Campingvogn- og teltplass.

Grimsdalshytta


Grimsdalshytta har 54 sengeplasser fordelt på 2- og 4-sengsrom, større rom og sovesal. Fra Grimsdalshytta har du et utrolig skue innover Rondane med de majestetiske toppene. På denne vakre plassen med gamle kulturbygninger vil du garantert trives. Det er åpent og fritt med lettgått turterreng.

Grand Hotel Bellevue


Grand Hotel Bellevue på Åndalsnes er et utmerket utgangspunkt for de som elsker å gå fjellturer sommer og vinter. Åndalsnes ligger kun 50 km fra Bjorli.

Åndalsnes Camping


Åndalsnes camping er en stor, moderne campingplass med et rikt aktivitetstilbud. Campingen ligger ved elvebredden til Rauma elv, ca. 1,5 km fra Åndalsnes sentrum. Det er god plass til telt, campingvogner og bobiler, og de tilbyr ellers hytter, leiligheter og rom med god standard.

Trollveggen Camping


Trollveggen camping ligger ca. 10 km sør for Åndalsnes sentrum. Her kan du sove under Trollveggen, Europas høyeste loddrette fjellvegg.

Mjelva Camping


Mjelva Camping ligger 3 km fra Åndalsnes sentrum med vakkert utsyn til de mest berømte fjell i Romsdal: Trolltindene, Romsdalshorn, Vengetindene, Bispen, Kongen og Dronningen.