Vi har gode smitteverntiltak på plass. Les mer her.

Forrige Neste

Praktisk info

Her finner du praktisk informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss.

Høydekrav


Løypene våre er gradert med farger som i et alpinanlegg. Oransje er de enkleste og rød er den vanskeligste. I mellom finner man grønne og blå. Høydekravet til de ulike fargene på løypene er:

Oransje: Over 80 cm.
Grønn: Over 110 cm og fylt 6 år. Om man er 110 cm, men under 6 år, så kan man klatre sammen med en foresatt.
Blå og rød: Over 140 cm og fylt 12 år. Om man er 140 cm, men under 12 år, så kan man klatre sammen med en foresatt.

Vektgrense: 120 kg

Egenerklæring


Husk å fylle ut egenerklæringsskjema før du ankommer parken.
Fylles ut kun én gang per sesong og gjelder alle H&L parker.
Fyll ut skjema her.

Kjøp billetter


Kjøp billetter på nettsiden vår før ankomst. Ta med kvittering med QR kode og vis denne ved ankomst.

Kjøp billetter her

Kjøpsbetingelser

Sikkerhet & Opplæring


All aktivitet hos Høyt & Lavt er kvalitetssikret gjennom våre rutiner og internkontroll. Klatreapparatene kontrolleres årlig og er godkjent av Statens Jernbanetilsyn. Sikkerhet er første prioritet i vår virksomhet og vi jobber kontinuerlig med utvikling og forbedring. Vi setter stor pris på tilbakemelding om det skulle være noe å utsette på deres opplevelse hos oss!

Alle som skal benytte klatreparken må gjennomføre et obligatorisk sikkerhetskurs med instruktør. Kurset må gjennomføres minst en gang per sesong. På dager med stor pågang må det dessverre påregnes noe ventetid i sikkerhetsopplæringen. Følg instruktørens beskjeder nøye for å minske ventetiden.

På grunn av sikkerhetsmessige grunner tillates det ikke å ha med eget klatreutstyr. Alt utstyr får dere låne hos oss.

Vær & Bekledning


Anbefalt bekledning varierer med sesong. På sommeren anbefaler vi treningstøy eller turtøy. Det er ikke noe problem å klatre mens det regner – ha litt lett regntøy med i sekken. Til vinterklatring passer det fint med skibekledning, hansker, tynn lue som passer under hjelm og varme sko med god såle.

Man blir fort varm av aktiviteten, så kle deg med mulighet for lettelse i antrekket. Klær med snorer (hettegensere ol) anbefales ikke.

Ved torden og/eller kraftig vind sommerstid og ved værsituasjon høst, vinter og vår som gir utfordring for drift og sikkerhet kan hele eller deler av parken måtte stenges. Uforutsett driftstans medfører ikke rett til refusjon av billettpenger. Følg oss på Facebook for oppdatering.

Mat & Drikke


Det er forbudt med engangsgriller i parken. For å bruke våre bålpanner må du kjøpe grillkull hos oss. Grillkull og leie av bålpanne = kr 100. Du får kjøpt mineralvann, saft, kaffe, vafler, mm både i resepsjonen og gapahuken i parken, der er det selvbetjening og betaling med Vipps men du kan betale i resepsjonen og (kontanter, kort).

Overnattingstilbud i området – klikk på linken til høyre