Vårens klatreeventyr hos Høyt & Lavt Bergen!

Sist oppdatert: mai 22, 2023

Ansatt gir opplæring i klatreparken Høyt & Lavt Bergen

Hva befinner seg i skogen på Nesttun og byr på luftige lavterskelaktiviteter? Høyt & Lavt Bergen – klatreparken med spennende løyper for hele familien! Vi er tidlig ute og har allerede åpnet for sesongen. Vi håper på å se deg og din familie i tretoppene. 

5 grunner til å ta med seg familien på klatring

Her er fem grunner til hvorfor du bør ta med deg familien til klatreparken Høyt og Lavt i Bergen:

Utfordringer og mestring

Bygg selvtillit hos både barn og voksne: klatring kan være vanskelig for noen, men er også en flott mulighet til å øve på mestring. Ingenting slår følelsen av å overvinne en hindring eller tørre å klatre høyere og høyere. 

Frisk luft og natur

Naturen har en positiv innvirkning på både kropp og sinn. Frisk luft og naturlige omgivelser fjerner stress og gjør oss gladere. Ved å klatre får dere også en unik mulighet til å oppleve naturen og skogens liv fra et helt annet perspektiv! 

Fysisk aktivitet

En dag hvor dere bruker kroppen bidrar ikke bare til en god følelse – det utvikler også koordinasjon, balanse og styrke i armer og bein! Vi er laget for å bruke kroppen på forskjellige måter. Grip muligheten til å strekke på kroppen og gi den litt å bryne seg på. 

Sosialt og samlende

Klatreparker er en fin mulighet til å tilbringe tid sammen som familie. Her kan du også møte andre familier eller ta med deg noen du ønsker å bli enda bedre kjent med. Her heier vi andre fremover og løfter hverandre opp! 

Moro for alle 

Jente kjører zipline i klatreparken Høyt & Lavt Bergen

Sist, men ikke minst, så handler klatreparker om å ha det gøy. 

Det er en spennende og morsom måte å tilbringe tid sammen som familie og skape minner som varer livet ut. 

Klatring som familieaktivitet

Klatreparkene tilbyr også en rekke forskjellige utfordringer og løyper, noe som gjør dette til en aktivitet som kan tilpasses til ulike aldre og ferdighetsnivåer. Dersom noen i følget ikke vil klatre byr den koselige Klatrekafeen på kaffe, snacks og varmretter. 

Hva venter du på? Sett av tiden og ta med deg de du er glad i for en fin dag i tretoppene. Planlegg familiens neste utflukt i dag – informasjon og veibeskrivelse finner du her.

Vi ses!