Close
hl-icon-info-bw-pos

Praktisk Info for Grupper

Her finner du praktisk informasjon for grupper som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss.

hl-icon-waiver-bw-pos

Egenerklæring

Alle som skal klatre i parken skal fylle ut og levere egenerklæring. Det anbefales at dette gjøres på nettet før man ankommer - da sparer du tid. Vi har backup for de som må gjøre det ved ankomst. Egenerklæringen gjelder for hele sesongen - dersom man har levert over nett. Ved gruppebesøk kan en ansvarlig fylle ut for hele gruppen.

Gå til Egenerklæring

hl-icon-ticket-bw-pos

Kjøp billetter på nett

For de beste prisene – kjøp billetter på nettsiden vår før ankomst. Bestill senest innen midnatt dagen før ankomst. Da er du/dere garantert plass. Ta med kvittering med QR kode og vis denne ved ankomst.

Kjøp billetter her

hl-icon-inspection-bw-pos

Sikkerhet

All aktivitet hos Høyt & Lavt er kvalitetssikret gjennom våre rutiner og internkontroll. Klatreapparatene kontrolleres årlig og er godkjent av Statens Jernbanetilsyn. Sikkerhet er første prioritet i vår virksomhet og vi jobber kontinuerlig med utvikling og forbedring. Vi setter stor pris på tilbakemelding om det skulle være noe å utsette på deres opplevelse hos oss!

hl-icon-weather-bw-pos

Vær & Bekledning

Vi anbefaler treningstøy eller lett turtøy som det beste til klatring. Man blir fort varme av all aktiviteten, så kle deg med mulighet for lettelse i antrekket. Det kan være gunstig å ha med en sekk med ekstra tøy. Joggesko eller tursko med god såle er å fortrekke. Det er ikke noe problem å klatre mens det regner – ha litt lett regntøy med i sekken. Vær obs på at det er kvae i trærne. Klær med snorer (hettegensere ol) anbefales ikke.

hl-icon-time-bw-pos

Oppmøte

Vi åpner parken fra kl 10:00 eller dere vil bli møtt av vår ansvarlige instruktør til avtalt tid. Før klatring/aktivitet i parken må gruppeansvarlig levere ferdig utfylt skjema for egenerklæring på vegne av gruppen. Her forpliktes det til å følge parkens sikkerhetsrutiner.

hl-icon-food-bw-pos

Mat & Drikke

Måltider som er forhåndsbestilt (senest 7 dager før) hos Kjærratunet, serveres etter avtale i vår kafé. I tillegg følger Kjærratunet klatreparkens åpningstider. Vi har alle rettigheter men det er ikke tillatt å nyte alkohol i forbindelse med aktivitet hos Høyt & Lavt.

hl-icon-sleep-bw-pos

Overnatting

Vi har overnattingstilbud til grupper og bedrifter i gapahuk og telt. For individuelle og familier som ønsker å overnatte, er det mulig rett utenfor klatreparken, i Kjærra Fossepark. Vi har samarbeid med flere lokale overnattingssteder og noen hoteller i Larvik og på Kongsberg.

Gapahuk eller telt
Det kan ikke garanteres hvordan dere skal sove dersom dere ikke har med egne telt. Dette blir bestemt på bakgrunn av antall grupper og gruppestørrelse som skal overnatte samtidig. Det er tilgang på toaletter og vask, ikke dusj. I parken er det bålforbud hele året, men vi tillater bålbrenning i våre bålpanner på anviste plasser og etter klare retningslinjer med ansvarlig tilstede.

Pakketips til overnatting
Sovepose, liggeunderlag, toalettsaker, lommelykt, utstyr til lek/fritidsaktiviteter og ellers bekledning som anbefalt

Tips til tid på egenhånd
Det er flotte turstier i nærområdet, og vår nabo Kjærra Fossepark kan lokke med unike natur og kulturopplevelser! Ta gjerne med ball og annet utstyr til aktivitet og sosial lek på kveldstid. Vi fraråder på det sterkeste bading i Numedalslågen. Det er muligheter for bading i Dalelva som ligger inntil Riksvei 40, ca 2km sør for parken. Sjekk kjaerra.no og huldresti.no.

Utsjekk & hjemreise
Rydding av leiren må skje før deres aktivitet evt. starter på avreisedagen og senest kl 10:00 hvis annet ikke er avtalt. Vi forventer sporløs ferdsel i parken – dere skal forlate stedet mest mulig uberørt.

DET ER IKKE TILLATT Å KLATRE I PARKEN UTENOM VÅRE ÅPNINGSTIDER!