Sesongkort



Vi har byttet bookingsystem og derfor er det ikke mulig å kjøpe flere sesongkort i samme ordre.
Du må opprette bruker og betale pr. sesongkort. Vi beklager dette og jobber med å gjøre kjøpsopplevelsen på sesongkort bedre.

Sesongkort Vestfold (alle aldre) 2024

Sesongkortet gjelder kun for klatreparken i Vestfold og kan kun benyttes i parkens ordinære åpningstid.
Når du kjøper sesongkort hos oss får du 20% rabatt på billetter hos de andre H&L parkene.

Ved kjøp av sesongkort må du opprette en bruker for å få tilgang til «Min side». Første gang du skal reservere plass i klatreparken, logg deg inn på «Min side» og gå fram som om du skal kjøpe en klatrebillett. Sesongkortet ligger registrert på din bruker og vil løse inn billetten din.

*Foreldre/foresatte til barn (2-9år) med sesongkort kan dele ett sesongkort, men kan ikke klatre samtidig. Det kan kun reserveres EN klatrebillett per dag til eget bruk.»

Åpningstider

Nasjonalt sesongkort (alle aldre) 2024

Du kan kjøpe et sesongkort og klatre i alle H&L parkene i Norge så mye du ønsker i løpet av sesongen 2024 (NB! Gjelder IKKE H&L Geilo og H&L Oslo). 

Ved kjøp av sesongkort får du tilsendt en kode som kan brukes til å reserve plass. Bekreftelsen som sendes ut ved kjøp vil fungere som ditt digitale sesongkort og denne må fremvises ved hvert besøk, eventuelt kan man oppgi sesongkort-ID som står på original bekreftelsen ved ankomst.

*Foreldre/foresatte til barn (2-9 år) med Nasjonalt sesongkort kan dele ett sesongkort, men kan ikke klatre samtidig. Merk at det kan kun reserveres EN klatrebillett per dag til eget bruk og at dette ikke gjelder alle H&L klatreparkene. 

Åpningstider