Du finner smitteverntiltakene som gjelder klatreparken vår  her

Forrige Neste

Utdrikningslag

Hos Høyt & Lavt får den kommende brud/brudgom og resten av gjengen rå utfordringer og minnerike opplevelser sammen i klatreparken! Er du forlover og planlegger utdrikningslag, så er dette en god start på dagen. Vi garanterer luftige ziplines, naturopplevelser og samhold.

 

Bestilling


Bestill selv på nett, under gruppe min. 10.
Pris er som for 3-timers kort, valgfri tid.

For andre tidspunkt, kontakt oss på
trondheim@hoytlavt.no

Andre priser og minsteantall gjelder utenom ordinær åpningstid.

Utenom ordinær åpningstid får man 3 timer i parken.

Besøket


Vi gir dere opplæring før dere får utfolde dere i våre klatreløyper. Her får bruden/brudgommen testet høydeskrekken, koordinasjonen og lekenheten. Et besøk i klatreparken gir utdrikningslaget en forrykende kickstart! Vi garanterer god stemning og mye latter.

Dere klatrer på egen hånd i våre løyper, mens våre instruktører ivaretar sikkerheten fra bakkenivå. Om dere ønsker å lage interne konkurranser er dette i orden, så lenge dere tar hensyn til andre klatrere.  De som ikke ønsker å klatre kan gå på bakken og nyte våre fine skogsområder. Vi har fine sitteplasser i skogen hvor dere kan nyte en pust i bakken mellom aktivitetene.

Det er ikke tillatt å være påvirket av eller medbringe rusmidler i klatreparken.

Egenerklæring


Husk å fylle ut egenerklæringsskjema før du ankommer parken. Fylles ut kun én gang per sesong og gjelder alle H&L parker.

Mat & Drikke


Det er tillatt å medbringe egen mat og drikke. Vi selger drikke, snacks og is i kiosken. Ta med egen grillmat og benytt vår grill om ønskelig. Dersom du ønsker å benytte grillen vil vi ha beskjed om dette på forhånd.

Vi har noen benker ved driftsbygget, samt noen benker i skogen. Ta gjerne med sitteunderlag om dere vil sitte ute .