Forrige Neste

Utdrikningslag

Info


Hos Høyt & Lavt får den kommende brud/brudgom og resten av gjengen rå utfordringer og minnerike opplevelser sammen i klatreparken! Er du forlover og planlegger utdrikningslag, så er dette en god start på dagen. Vi garanterer luftige ziplines, naturopplevelser og samhold.

 

Booking


Bestill selv på nett, under gruppe min. 10.

Se oppdaterte priser her

Andre priser og minsteantall gjelder utenom ordinær åpningstid.

For andre tidspunkt, kontakt oss på
trondheim@hoytlavt.no

Vi setter av 3 timer til besøk utenom ordinær åpningstid.

Besøket


Vi gir dere opplæring før dere får utfolde dere i våre klatreløyper. Her får bruden/brudgommen testet høydeskrekken, koordinasjonen og lekenheten. Et besøk i klatreparken gir utdrikningslaget en forrykende kickstart! Vi garanterer god stemning og mye latter.

Dere klatrer på egen hånd i våre løyper, mens våre instruktører ivaretar sikkerheten fra bakkenivå. Om dere ønsker å lage interne konkurranser er dette i orden, så lenge dere tar hensyn til andre klatrere.  De som ikke ønsker å klatre kan gå på bakken og nyte våre fine skogsområder. Vi har fine sitteplasser i skogen hvor dere kan nyte en pust i bakken mellom aktivitetene.

Det er ikke tillatt å være påvirket av rusmidler i klatreparken under aktiviteten.

Mat & Drikke


Det er tillatt å medbringe egen mat og drikke. Vi selger drikke, snacks og is i kiosken. Ta med egen grillmat og benytt vår grill om ønskelig. Dersom du ønsker å benytte grillen vil vi ha beskjed om dette på forhånd.

Vi har noen benker ved driftsbygget, samt noen benker i skogen. Ta gjerne med sitteunderlag om dere vil sitte ute .