Klatreparken er åpen, men med noen restriksjoner. Smitteverntiltak er iverksatt for å følge myndighetenes krav. Les mer her

Utdrikningslag

Lørdager kl. 11.00-14.00: Pris: 310,- per pers. Minimum 10 stk. Minstepris: 3100,-

Bestilling


Lørdager bestilles på nett. For andre tidspunkt, send mail til

trondheim@hoytlavt.no

Andre priser og minsteantall gjelder utenom ordinær åpningstid.

.

Gruppen får 3 timer i parken.

Besøket


Vi gir dere opplæring før dere får utfolde dere i våre klatreløyper. Her får bruden/brudgommen testet høydeskrekken, koordinasjonen og lekenheten. Et besøk i klatreparken gir utdrikningslaget en forrykende kickstart! Vi garanterer god stemning og mye latter.

Dere klatrer på egen hånd i vår løyper, mens våre instruktører følger med fra bakken. Om dere ønsker å lage interne konkurranser er dette i orden, men dere organisere det selv. De som ikke ønsker å klatre kan gå på bakken og nyte våre fine skogsområder. Vi har fine sitteplasser i skogen hvor dere kan nyte en pust i bakken mellom aktivitetene.

Det er ikke tillatt å være påvirket av eller medbringe rusmidler i klatreparken.

Egenerklæring


Husk å fylle ut egenerklæringsskjema før du ankommer parken. Fylles ut kun én gang per sesong og gjelder alle H&L parker. Fyll ut skjema her.

Mat & Drikke


Det er tillatt å medbringe egen mat og drikke. Vi selger drikke, snacks og is i kiosken. Ta med egen grillmat og benytt vår grill om ønskelig. Dersom du ønsker å benytte grillen må du gi beskjed om dette på forhån.

Vi har noen benker ved driftbygget, samt noen benker i skogen. Vi anbefaler å ta med sitteunderlag for sikkerhetsskyld da benkene kan være opptatt.

Praktisk info


For bestilling i våre åpningstider kan man booke på nettsiden vår.

For bestilling utover ordinær åpningstid, ta kontakt på

trondheim@hoytlavt.no

for å motta tilbud. Minimumsbegrensning på 15 stk. utenom ordinære åpningstider.

PRAKTISK INFO – Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss finner du her.