Klatreparken er åpen, men med noen restriksjoner. Smitteverntiltak er iverksatt for å følge myndighetenes krav. Les mer her

Forrige Neste

Bedrift -teambuilding

Priser


Pris: 795,- per pers

Bestilling


På bestilling per mail:

trondheim@hoytlavt.no

Gruppen har 4 timer i parken. Bedrift – teambuilding vil vanligvis arrangeres utenom ordinær åpningstid.

Teambuilding


Våre erfarne og engasjerte instruktører hjelper dere med påseling og gir dere opplæring i bruk av klatreutstyret. I kombinasjon med klatring lager vi lagkonkurranser og oppgaver som dere må løse sammen. Her får man testet både stresshåndtering og samarbeidsevnen innad i gruppene. Vi legger opp til aktiviteter både høyt og lavt slik at alle kan delta enten de vil klatre eller ikke. Vi har fokus på kommunikasjon og samhandling gjennom øvelsene.

I tillegg til teambuildingsaktiviteter er det klatring som er hovedfokus. Kanskje har noen lyst til å prøve Tarzan-hoppet, andre teste styrken og utholdenheten i vår røde løype eller bare ta det rolig i de enklere løypene.

Prisen inkluderer mat og drikke. Dere velger selv om dere vil spise før eller etter aktivitetene. Vi har fine sitteplasser i skogen hvor dere kan nyte en pust i bakken mellom aktivitetene.

Egenerklæring


Husk å fylle ut egenerklæringsskjema før du ankommer parken. Fylles ut kun én gang per sesong og gjelder alle H&L parker. Fyll ut skjema her.

Mat & Drikke


Mat og valgfri drikke er inkludert i prisen.

Praktisk info


Gjelder kun ved forhåndsbestilling for minimum 10 personer.

Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss finner du her.