Forrige Neste

Bedrift -teambuilding

Priser


Pris på forespørsel

Bestilling


På bestilling per mail:

trondheim@hoytlavt.no

Gruppen har 4 timer i parken. Bedrift – teambuilding vil vanligvis arrangeres utenom ordinær åpningstid når det ikke er andre gjester i parken.

Teambuilding


Våre erfarne og engasjerte instruktører hjelper dere med påseling og gir dere opplæring i bruk av klatreutstyret. I kombinasjon med klatring lager vi lagkonkurranser og oppgaver som dere må løse sammen. Her kan man få testet samarbeidsevnen innad i gruppene. Vi legger opp til aktiviteter både høyt og lavt slik at alle kan delta enten de vil klatre eller ikke. Vi har fokus på kommunikasjon og samhandling gjennom øvelsene.

I tillegg til teambuildingsaktiviteter er det klatring som er hovedfokus. Kanskje har noen lyst til å prøve Tarzan-hoppet, andre teste styrken og utholdenheten i vår røde løype eller bare ta det rolig i de enklere løypene.

Våre håndplukkede instruktører vil følge deltagerene opp i løypene og være med på å gjøre dette til en opplevelse dere sent vil glemme!

Prisen inkluderer mat og drikke. Dere velger selv om dere vil spise før eller etter aktivitetene. Vi har fine sitteplasser i skogen hvor dere kan nyte en pust i bakken mellom aktivitetene.

Mat & Drikke


Mat og valgfri drikke er inkludert i prisen.

Praktisk info


Gjelder kun ved forhåndsbestilling for minimum 10 personer.

Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss finner du her.

Viktig informasjon


Adgang til klatreløypene er ikke tillatt for personer som:

  • veier mer enn 120 kg
  • er gravide
  • er påvirket av alkohol eller andre rusmidler

Alle som skal klatre må delta på opplæring i klatreparken og sette seg inn i og følge klatreparkens regler.

Det er gratis å være i klatreparken for de som ikke skal klatre.