Om Høyt & Lavt Modum

Høyt & Lavt Modum åpnet høsten 2020. Vi ligger ved turistattraksjonen Blaafarveværket, på veien opp mot Koboltgruvene. Klatreparken består av 5 ulike typer løyper i trærne, med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene består bl.a. av vaiere og tauverk som er bygget inn i det naturlige terrenget, og lar deg oppleve en spennende verden fra tretoppene.

Vi har i tillegg en fjellvegg der dere kan benytte de tre autosikringene våre for å klatre trygt i fjellveggen, uten å trenge å ha med noen til å sikre. Fjellveggen gir ulik vanskelighetsgrad avhengig av hvilken autosikring og rute du velger.

I Høyt & Lavt klatreparker legger vi til rette for utfordrende aktiviteter og rå opplevelser i et sikkert miljø, for alle aldre og ferdighetsnivåer. Vi har tilrettelagte tilbud for enkeltpersoner, familier og grupper. Høyt & Lavt Modum eies og drives av Gunhild og Torger Martin Kopland Terum.

Kontaktinfo


Overnveien, 3340 Åmot på Modum

958 49 772

Bedrifter & Grupper

Ønsker dere en dag med spenning, moro og ulike aktiviteter, kontakt oss på e-post: modum@hoytlavt.no

Skoler

Ønsker skoleklassen din en dag med spenning, moro og ulike aktiviteter, kontakt oss på e-post: modum@hoytlavt.no

Nøkkelpersoner


Gunhild Kopland Terum

Daglig leder gunhild@hoytlavt.no 95849772

Om oss


Høyt & Lavt Modum åpnet høsten 2020. Gunhild og Torger Martin Kopland Terum er eiere og drivere av parken. Parken ble bygget med 5 ulike klatreløyper; en orange, to grønne, en blå og en rød. Da vi bygde parken fant montørene en fjellvegg de mente vi ikke kunne la stå ubrukt midt i en klatrepark. Dermed fikk vi Høyt & Lavts første utendørs klatrevegg med autosikringer. Etter en kort og våt sesongstart høsten 2020 gleder vi oss nå til å få nyte en hel sesong i klatreparken vår. Velkommen til oss!