Klatreparken er åpen for grupper hele året. Send en e-post til lillestrom@hoytlavt.no dersom du ønsker å bestille eller har spørsmål. Gjør deg kjent med smitteverntiltakene våre før ankomst. Les mer her

Jul i klatreparken 13. desember

Jul i klatreparken


Dette er årets koseligste dag i parken! Våre 20 aktivitetsløypene holder åpent som normalt denne dagen, men det blir en helt annen opplevelse med skikkelig julestemning! Det er gratis inngang for de som ikke skal klatre og vi har et godt utvalg med aktiviteter for de minste og de som liker seg best på bakken.

Klatretunet kafé


Kafeen vår selger julegrøt, gløgg og mye annet godt. Det er bare å ta turen ned til kafeen selv om du ikke skal klatre da det er gratis inngang til parken.

 

Gratis aktiviteter


Natursti

Vi har en fin runde i skogen som passer for både store og små med spørsmål. Svar på disse og du kan vinne gavekort til parken. Det er gratis inngang for de som ikke skal opp mellom trærne med klatresele. Bli med på Jul i klatreparken du også!

Sprettboksen

Vi har en 90 kvm stor trampoline som er en stor suksess for både liten og stor. Sprettboksen ligger øverst i lekeområdet maurtua.

Kjøp en opplevelse i julegave i år! Over halvparten av oss ønsker seg en opplevelse i julegave. Hvorfor ikke gi bort noe dere kan gjøre sammen? Klatreparken passer for barn fra ca 3 år til ungdom, foreldre og besteforeldre. Til og med de som er godt trent kan finne en utfordring i hos Høyt & Lavt Lillestrøm. Gavekortet gjelder hele sesongen 2021.