Høydepunkter med guide

Få tett oppfølging hele tiden dere er i klatreparken. Vår guide vil plukke ut de beste klatreløypene og ziplinene som passer for ditt team. For de som vil ha en ekstra spennende luftetur tar vi dere med på vår høyhastighet-zipline, Fjellvåken.

Billetter


Åpningstider


Høydepunkter med guide


Vi tar dere med på det beste klatreparken har å by på. Dere skal få oppleve klatreløyper og zipliner Høyt & Lavt i klatreparken. Guiden plukker ut de beste ziplinene og klatreløypene vi har til dere. Dette blir noen eksklusive timer sammen med oss og vi vil følge dere tett opp og veileder underveis. Sammen skal vi suse igjennom skogen – og kanskje tørr dere litt mer enn det dere trodde selv?

Zipliner og klatreløyper for alle

I klatreparken vår har vi mange zipliner og klatreløyper som vi kan velge og vrake i. Vi plukker ut de beste opplevelsene tilpasset bedriften din. Dere får en guide som vil være med dere hele tiden. I klatreparken kan vi ta dere med på klatreløyper og zipliner som er både høyt og lavt over bakken – vi finner også de som er akkurat passe utfordrende for dere. Klatring i klatreparken er som en fin teambuilding i seg selv. Dere vil oppleve mye spennende sammen og hjelpe hverandre underveis.

Fjellvåken inkludert

For de som ønsker seg en ekstra spennende luftetur inkluderer vi Fjellvåken. Opplev en fart på rundt 80 km/t susende over Grotjønn.

Våre zipliner og klatreløyper er pur underholdning og fornøyelse.

Bestillingen gjør du på våre nettsider og høydepunkter med guide er et tilvalg til billetten når du bestiller.

Viktig informasjon


Adgang til klatreløypene er ikke tillatt for personer som:

  • veier mer enn 120 kg
  • er gravide
  • er påvirket av alkohol eller andre rusmidler

Alle som skal klatre må delta på opplæring i klatreparken og sette seg inn i og følge klatreparkens regler.

Det er gratis å være i klatreparken for de som ikke skal klatre.

Praktisk info grupper