Klatreparkene drives med ulike smittevernstiltak. De enkelte Høyt & Lavt klatreparker har gjort tiltak for å overholde myndighetenes krav. Les mer her.

Forrige Neste

Skoleklasser

Aktivitet og klatring i parken med spennende oppgaver som er fagrelatert om det er ønskelig. skoledager er Tirsdag og Fredager.

210,- pr/pers. Minimum 10 pers.

Informasjon


Tilbudspris til skoleklasser er 210,- pr stykk. 

Vi tilbyr også mulighet for selv-grilling eller servering av ulike retter. Bruk av grupperom og grillhytte er også mulig.

Aktivitet og læring

Om det er ønskelig tilbyr vi også gruppeoppgaver for klassen, bruk dagen til aktivitet og læring. Oppgavene våre er basert trinnvis med utgangspunkt i kunnskapsløftet og i samarbeid med Bø og Folkestad skole barneskole.

For bestilling og spørsmål kontakt oss på telefon 918 24 170 eller epost: bo@hoytlavt.no

Tilbakemelding


Vi hadde en super dag oppe hos dere. Vi følte vi ble godt mottatt med gode instruktører som fikk elevene til å føle seg trygge. Det at det var mulighet for grilling var også veldig bra. Elevene koste seg virkelig. Det var helst supert det opplegget dere hadde lagt opp, med poster underveis, med faglig innhold. Ved å legge det opp på denne måten kan vi som skole også lettere forsvare en slik tur. Det er også bra at vi har fått oppgavene på mail, da kan vi jobbe med dette i etterkant. Tilbakemeldingen fra elevene var også super. Det at de hadde ett mål med klatringen, var for mange supert. Det førte til at det var nok flere som klatret mer enn de hadde tenkt og at de utfordret seg selv i løypene.

Monica Espedalen
Folkestad skole

Husk å fylle ut egenerklæringsskjema før dere ankommer parken. Fylles ut kun én gang per sesong og gjelder alle H&L parker. Fyll ut skjema her.

Praktisk informasjon


Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss finner du her.