Klatreparkene drives med ulike smittevernstiltak. De enkelte Høyt & Lavt klatreparker har gjort tiltak for å overholde myndighetenes krav. Les mer her.

Forrige Neste

Aktivitetsdag – bedrifter

Aktivitet og klatring i parken for alle.

300,- pr/pers. Minimum 10 pers.
Gruppebesøk utenom ordiner åpningstider, min 10 stk / 3000,-

Åpningstider


Informasjon


Samarbeid, samhold, morro, spenning og minnerike opplevelser! Ta med kollegaene i klatreparken og bli kjent med dem under helt andre omstendigheter en jobb. Det kan jo bare bli gøy.

Vi tilbyr også mulighet for selv-grilling eller servering av ulike retter. Bruk av grupperom og grillhytte er også mulig. For større grupper tar vi bestilling utenom ordinær åpningstid min 10 stk. Du kan også skreddersy et oppleg for din bedrift med flere aktiviteter, kom med ønsker, ta kontakt.

For bestilling og spørsmål kontakt oss på telefon 918 24 170 eller epost: bo@hoytlavt.no

Quote


Høyt og lavt er perfekt for oss, vi møter en kjempe positiv gjeng i klatreparken klare til å ta oss med på utfordringer. Vi har på nå i 2 år invitert med oss alle store kundene våre samt alle våre ansatte i parken for en fin dag med samhold og moro. Vi gleder oss allerede til neste år.

Per Rønningen
Daglig leder hos Byggmaker Stokaasa

Husk å fylle ut egenerklæringsskjema før dere ankommer parken. Fylles ut kun én gang per sesong og gjelder alle H&L parker. Fyll ut skjema her.

Praktisk informasjon


Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss finner du her.