Forrige Neste

Bursdagsfeiring

Bursdag i klatreparken byr på mye glede, mestring og frisk luft! Passer for alle aldersgrupper som ønsker en aktiv bursdag med gode venner.

PRISER


Vi har grupperabatter for bursdagsfeiringer!

Gjeldende priser:

10% rabatt for grupper mellom 10-19 personer

20% rabatt for grupper på 20 personer eller flere

BESKRIVELSE


Besøket begynner med utlevering av utstyr, før dere får opplæring av våre erfarne instruktører. Deretter starter samtlige i en av våre orange eller grønne løyper (avhengig av kroppshøyde og alder) før man kan prøve de andre løypene i parken i henhold til gjeldende høydekrav.

Klatreparken består av ulike løyper med zip-liner og spennende hinder. Her kan alle finne noe de liker, enten de vil klatre få meter over bakken eller utfordre seg høyere opp. De som ikke ønsker å klatre kan gå på bakken og nyte våre fine skogsområder med spennende stier og fuglesang.

Vi anbefaler at minimum to voksne er med barnegrupper under 12 år.

EGENERKLÆRING


Husk å fylle ut egenerklæringsskjema før du ankommer parken. Alle som skal klatre i parken skal fylle ut og levere egenerklæring. Det anbefales at dette gjøres på nettet før man ankommer – da sparer du tid. Egenerklæringen gjelder for hele sesongen – dersom man har levert over nett. Ved gruppebesøk kan en ansvarlig fylle ut for hele gruppen. Fyll ut skjema her.

PRAKTISK INFO


Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss finner du her.