Klatreparkene drives med ulike smittevernstiltak. De enkelte Høyt & Lavt klatreparker har gjort tiltak for å overholde myndighetenes krav. Les mer her.

Forrige Neste

Mountain Carts


Prøv vår populære Mountain cart bane. Ta tallerkenheisen opp og utforsk våre to racing baner, som er laget spesielt for disse bilene. Løypene er ca. 700 m lange og passer for både småbarnsfamilier og adrenalin junkies. Dette er en utrolig gøy og spennende aktivitet, kun 100 meter fra klatreparken. Barn under 10 år må kjører sammen med en voksen.

Fjellvandring


Vil du ta deg en vandretur så finnes det utalige muligheter I Sirdal. En anbefalig er å gå ut fra Tjørhomfjellet opp til Røseknuten eller Storeknut. Da kan du følge grusveien som går opp alpinlegget og ta turen videre innover fra toppen av stolheisen, her er det market løyper.

Fisking


Sirdal har en aldeles nydelig natur! Det å bruke denne gir deg en absolutt sjelefred. Du kan vandre mer eller mindre hvor du vil i Sirdalsheiene og det er utallige fiskemuligheter. I Tjørhomfjellet har vi også Beinesvatnet som har bra med fisk, fiskekort kjøpes på SMS og da er det bare fiske hvor du vil rundt vannet.

Bading


Ta med badetøyet! Rett ved klatreparken finner du en liten nydelig sandstrand, her kan du ta deg en dukkert eller nyte solen på stranden. Her er det også bygget opp to små grillhytter som kan brukes om været ikke er helt topp, eller du vil ha litt skygge.

Fjellgolf


Sirdal har en flott 9 hulls golfbane som er lokalisert på Kvæven ca. 10 km fra Tjørhomfjellet. Banen er spesiell, med fantaskiske naturomgivelser. Høyfjellet og en stor elv omkranser banen. Dette er en 9 hulls bane og går for å være ganske krevende så det er fort at et par baller havner I roughen…

Flere aktiviteter


Andre aktiviteter i området…