Her finner du smitteverntiltakene som gjelder klatreparken vår. Les mer her.

Forrige Neste

Mountain Carts


Prøv vår populære Mountain cart bane. Ta tallerkenheisen opp og utforsk våre to racing baner, som er laget spesielt for disse bilene. Løypene er ca. 700 m lange og passer for både småbarnsfamilier og adrenalin junkies. Dette er en utrolig gøy og spennende aktivitet, kun 100 meter fra klatreparken. Barn under 10 år og/eller 140cm år må kjøre sammen med en voksen.

 

Kanoutleie


Opplev mer av det Sirdal har å tilby i sommer. Kanoene kan leies hos Høyt og Lavt Sirdal i klatreparkens åpningstider. En kano passer til en liten familie på 3-4 personer, og er utmerket for en piknik, litt gøy padling på vannet, eller lek ved badeplassen.

Vannpark


Ta med badetøyet!

Vannparken finner du rett ved vår badestrand like ved Høyt og Lavt Sirdal i hjertet av Hulderheimen. Her kan man kose seg i vannet i timevis og du er garantert en vannvittig gøy opplevelse.

Vannparken er helt gratis å bruke men all bading foregår på eget ansvar.

Her er det også bygget opp to små grillhytter som kan brukes om været ikke er helt topp, eller du vil ha litt skygge.

Fjellgolf


Sirdal har en flott 9 hulls golfbane som er lokalisert på Kvæven ca. 10 km fra Tjørhomfjellet. Banen er spesiell, med fantastiske naturomgivelser. Høyfjellet og en stor elv omkranser banen. Dette er en 9- hulls bane og går for å være ganske krevende så det er fort at et par baller havner i roughen…

Flere aktiviteter


Andre aktiviteter i området…