Forrige Neste

Mountain Carts


Prøv vår populære Mountain cart bane. Ta tallerkenheisen opp og utforsk våre to racing baner, som er laget spesielt for disse bilene. Løypene er ca. 700 m lange og passer for både småbarnsfamilier og adrenalin junkies. Dette er en utrolig gøy og spennende aktivitet, kun 100 meter fra klatreparken. Barn under 12 år og/eller 140cm år må kjøre sammen med en voksen.

 

Kano- og SUP-utleie


Opplev mer av det Sirdal har å tilby i sommer. Kanoer og SUPer kan leies hos Høyt og Lavt Sirdal i klatreparkens åpningstider, med redningsvest inkludert. En kano passer til en liten familie på 3-4 personer, og er utmerket for en piknik, litt gøy padling på vannet, eller lek ved badeplassen.

Vannpark


Ta med badetøyet!

Vannparken finner du rett ved vår badestrand like ved Høyt og Lavt Sirdal i hjertet av Hulderheimen. Her kan man kose seg i vannet i timevis og du er garantert en vannvittig gøy opplevelse.

Vannparken er helt gratis å bruke men all bading foregår på eget ansvar.

Her er det også bygget opp to små grillhytter som kan brukes om været ikke er helt topp, eller du vil ha litt skygge.

Fjellturer


Høye fjell og dype daler omringer Sirdal. Naturen er variert og full av overraskelser. Mulighetene er mange når man tar seg rundt i Sirdal til fots. Man kan gå i en av de mange merkede turløypene eller man kan velge å oppleve naturen ved å gå sine egne veier. Man kan oppleve alt fra store varder, flyvrak fra andre verdenskrig til gamle gruver. Hvis man er heldig kan man få et glimt av ryper, elg og andre dyr som lever fritt her i naturen.

Fiske


Elven Sira renner helt fra nord til sør i Sirdal, og her finner man mange fine fiskeplasser.

Alle over 16 år må kjøpe fiskekort for å fiske i Sirdal. Både fiskekart og fiskekort kan kjøpes på Turistinformasjonen på Kvæven, GP på Svartevatn og Fjellbutikken i Suleskard. På Tonstad kan fiskekort kjøpes på Tonstad Motorservice. Fiskekort kan også kjøpes via SMS.

Fjellgolf


Sirdal har en flott 9 hulls golfbane som er lokalisert på Kvæven ca. 10 km fra Tjørhomfjellet. Banen er spesiell, med fantastiske naturomgivelser. Høyfjellet og en stor elv omkranser banen. Dette er en 9- hulls bane og går for å være ganske krevende så det er fort at et par baller havner i roughen…

Flere aktiviteter


Andre aktiviteter i området…